Polgár Árpád Polgár Tünde Florida
Polgár Árpád megvette az álom luxusóráját.

Polgár Árpád kimondta a nagy igazságot a válságról

Polgár Árpád magyar milliárdos üzletember TikTok videóiért odáig meg vissza vagyunk. Most egy új darabbal jelentkezett. Miközben sajnos súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Általában drága autók, luxusjachtok és utazások szerepelnek az étlapon. Most a válságról beszélt és arról, hogy ha beüt a baj, ki az aki a legjobban megszenvedi. Nem is lehetne aktuálisabb a kérdés, hiszen a nyakunkon az infláció és legújabban kitört a bankpánik is.

Elkezdtek ugyanis csődöt jelenteni a kriptobankok, ráadásul a Szílícium-völgy legnagyobb bankja is csődvédelmi eljárást kért. Ha ez még kevés lenne, a svájci Credit Suisse is hitelre szorul. A világ most attól tart, hogy a 2008-as válsághoz hasonló bankválság alakulhat ki. De nézzük, mit mond Polgár Árpád arról, ki jár rosszul egy válságban és kit érint kevésbé.

„A piac alja és a piac legtetteje megússza. A legszegényebb rétegeket ki kell szolgálni. Ha kereskedő vagy, ha szolgáltatást nyújtasz, ez így működik. Sajnos a középréteg az, aki mindig megbánja, aki lecsúszik és aki mindig rosszul jár” – mondja az üzletember.

@polgarnet A VÁLSÁGRÓL 1. Rész.#polgarnet #polgararpad #válság #válságkezelés #segíteniakarok ♬ eredeti hang – polgarnet Polgár Árpád

„Nagyon jó péld erre a 2008-as válság is, amikor még aktív műkereskedő üzletember voltam. Szinte egyik napról a másikra átalakult a mi piacunk, a mi közegünk is. Ha erre valaki figyelmeztet, vagy észreveszem, sokkal többet segíthettem volna magamon. Észrevettem, hogy a középkategóriában kereső vásárlók egyszerűen eltűntek.” – tette hozzá Polgár Árpád.

Megmaradtak a 30-40 ezer forintos vevői és megmaradtak a 20-30 millió forintért műtárgyakat vásárlók is. A 200-300 ezres vásárlók egyszerűen felszívódtak. Neki az a tanácsa most, hogy egy válságban, akinek vállalkozása van, erre kell számítani.

Meg fog maradni az alsó réteg, aki vásárol egy pici ki valamit és megerősödik a legfelső réteg is, akit egyáltalán nem üt meg válság. „A luxus termékeket kereső vásárlók ritkán árérzékenyek, mert nem fogja őket zavarni, ha valami 500 ezer forint helyett 600 ezerbe kerül majd.”

Polgár Árpád súlyosan megsérült

A Story állt egyébként elő egy szörnyű hírrel. Címűkben azt harsogták, hogy életveszélyes állapotban szállították kórházba. A bevezetőből annyit lehet megtudni, hogy Polgár Árpádot a házában szörnyű baleset érte. A felesége, Polgár Tünde pánikrohamot a kapott, Dani a fiuk pedig értesítette a mentőket.

Az történt, hogy a floridai házuk teraszán a kutyával játszott és összevizezték a teraszt. Az üzletember megcsúszott és beütötte a fejét. Olyan erővel, hogy a hírek szerint kis híján életét vesztette.

„Én is épp a kertben voltam, láttam mindent, és bár azonnal a férjem segítségére siettem, mire odaértem, már levegő után kapkodott, fennakadtak a szemei, és úgy rázkódott a földön, mintha epilepsziás rohama lenne” – mondta a lapnak a felség.

Hogy rövidre zárjuk, Polgár Árpád szerencsére jó kezekbe került, a mentők kórházba szállították. Az elbeszélés szerint súlyos agyi sérülést szenvedett és az orvosok sem fűztek sok reményt a teljes felépüléséhez. Szerencsére minden jobban alakult, mint a legrosszabb forgatókönyv. Sokat fogyott ugyan és egyelőre megtiltották neki az utazást, de jól van.

„A tanulság, hogy az embernek jobban oda kell figyelnie magára, és nagyon nagy dolog, hogy újraszülethettem” – ezt Árpád már a Polgárnet névre keresztelt YouTube-csatornájukra feltöltött videóban mondta el. Jobbulást kívánunk, a befektetési és üzleti tanácsot pedig köszönjük!

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük