Gáspár Laci óra videó
Gáspár Laci órája volt a téma - videó

Leleplezték Gáspár Laci titkát

Folyamatosan bombázzák kérdésekkel a Beszéljünk órákról csatorna szakértőjét, Lakatos Zsoltot. Az egyik legújabb az volt, hogy na de milyen új órát visel Gáspár Laci, hát persze, hogy jött a videó.

Az Instán feltett kérdésre ezúttal TikTok-on jött a válasz. Ez a Rolex jelenleg legkomplexebb szerkezettel ellátott két időzónát kezelni képes éves naptáras órája fehérarany-acél Rolesor tokban a Skydweller 326394.

A fehérarany színben pompázó luxus óra naptárát egy évben mindössze egyszer kell beállítani. Ez egyébként a Rolex család egyik legújabb darabja, hangzott el a Gáspár Laci kezén csücsülő szépséggel foglalkozó videóban, amit itt tudtok megnézni vagy a képre kattintva.

A két időzóna azt jelenti, hogy be lehet rajta állítani egy otthoni és egy utazó idősávot is. Az ára pedig jelenleg 20 ezer euró környékén van, ami mintegy 7,5 millió forint.

Gáspár Laci korábban Pachert Balázs boltjában járt és arról is videó készült. Ott arról beszélgettek, hogy az Álommelóban is feltűnt énekes vajon mennyiért venne cipőt. És Gáspár Laci persze, hogy elárulta.

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük