Jákob Zoltán milliárdos vállalkozó kék fehér ingben egy kanapén ül egy tévéstúdióban
Jákob Zoltán elárulta, ki nem lehet a felesége

Végre kiderült, ki lehet Jákob Zoltán felesége

Az biztos, hogy ki nem lehet a felesége, erről maga Jákob Zoltán, a Nagy Ő milliárdos vállalkozója beszélt.

A 24.hu cikkéből kiderül, hogy a körmös üzletember imád udvarolni és amolyan régebbi vágású férfinak tartja magát. A TV2 műsorában volt egy szituáció, amivel kapcsolatban Magyarország egyik leggazdagabb embere elmondta, hogy bizony zavarba hozták a hölgyek.

Egy hőkamerás játék alatt fürdőruhában beszélgetett a feleségjelöltek vele, a testük reakcióit pedig kielemezték. Azt is elárulta, hogy akadt olyan nő, akinek a közeledése kellemetlenül érintette. Szereti ugyanis meghódítani a lányokat és ahhoz sincs hozzászokva, hogy pár percenként másik szépség ül az ölében.

Ki lehet Jákob Zoltán felesége?

Megfogadta, hogy a Nagy Ő forgatása alatt csak egyvalakivel csókolózik, de ezt nem sikerült teljesítenie. A Storynak arról beszélt, hogy a műsor után volt benne némi hiányérzet. „Hozzá lehet ám szokni ahhoz, hogy egy tucat nő mindent megtesz azért, hogy végül őt válasszam. No de nem rontott el a műsor, továbbra is hiszek abban, hogy a férfinak kell udvarolnia. És nem is kellene olyan nő, aki tálcán kínálja fel magát. Abban mégis mi lenne a kihívás?!”

– fogalmazott a sikeres milliárdos. Ebből pedig akár ki is lehet következtetni, ki lehet a műsorban a befutó.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük