nagy ő jákob zoltán Lékai kiss Ramóna turai kastély forgatási helyszín
Jákob Zoltén és Lékai-Kiss Ramóna a Nagy Ő forgatási helyszínén, a Turai kastélyban

Soha nem láttad! Intim titkot árult el magáról Jákob Zoltán

Jákob Zoltán megkezdte a TV2 Nagy Ő című tévéműsorában megtalálni a feleségét, ebben a kastélyban.

Nem lesz egyszerű dolga a 2023-a szériában, ugyanis rengeteg csinos, luxus szerető és céltudatos hölgy versenyez a kegyeiért. Már rögtön az első részben kisebb közelharc alakult ki a milliárdos vállalkozó figyelméért. De most kicsit másról lesz szó, méghozzá a Nagy Ő forgatási helyszínéről.

A Bors ugyanis kirakott egy videót, ami a forgatás helyszínéül szolgáló, átalakított Turai kastélyt hivatott bemutatni. Gyakorlatilag minden luxus megvan benne, amire egy földi halandó vágyhat.

Íme a Nagy Ő kastély:

@borsonline #jakobzoli #nagyő #tura #luxus #villa #kastély #ferrari #magyar #hungary #hírek #roomtour #foryou #nekedbe #nekedbelegyen #bors ♬ eredeti hang – Bors – Bors

Olyannyira, hogy még azt is megmutatta nekünk a tűzpiros Ferrarival érkező Jákob Zoltán, amit soha nem láthattunk eddig és nagyon kevesen fognak a jövőben is. Bevezette ugyanis a lap stábját a fürdőszobába. A kétszemélyes luxus helyiség biztosan látott már néhány dolgot és fog is.

A Nagy Ő egyébként a kastély elnöki lakosztályában lévő ágy méretéből is arra következtet, hogy „való valamire”. Ki tudhatja, mire gondolt a dúsgazdag magyar üzletember.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük