Nádai Anikó fekete kabátban áll egy luxusautó előtt
Nádi Anikó megmutatta, milyen luxusautóval jár. A kommentelőket azonban nem csak ez érdekelte!

Váratlan kérdéseket kap Nádai Anikó, miután hatalmasat villantott

Nádai Anikó, az RTL sztárja egy igazi luxusautóval jár, most fotót is mutatott róla az Instagram-oldalán. A képhez sorra érkeztek a kommentek, de volt, akit nem a kocsi érdekelt.

Nádai Anikónak 400 ezer követője van az Instagramon, ahol rendszeresen dokumentálja, mi történik vele éppen. A műsorvezető nemrég egy egészen új formátumú műsorban, Az Árulók, gyilkosság a kastélyban című vetélkedőben próbálta ki magát. Természetesen erről is posztolt:

Nádai Anikó az utóbbi időben az RTL egyik meghatározó arca lett, és ezzel bizony kiváltságok is járnak: például egy cég luxusautót biztosít neki a hirdetésekért cserébe. A műsorvezető most éppen a Toyota Highlander egyik Linaretch elnevezésű modelljével szeli az utakat. Ennek ára 10 és 20 millió forint között mozog – írja a Promotions.

Így villantotta meg az autót Nádai Anikó

„Ez az autó egy álom!” – írta bejegyzésében Anikó, aki szerint a kocsira bármilyen terepen lehet számítani, még most, a szomorkás, hideg időben is.

Viszont a szemfüles kommentelők valami mást is kiszúrtak a képen: többen is arról érdeklődtek, honnan van a műsorvezető kabátja.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük