mészáros lőrinc fekete öltöny piros nyakkendő mikrofon előtt beszél
Mészáros Lőrinc, Várkonyi Andrea és a NER luxus jacht Monte Carlóban tűnt fel

Titkos fotó készült Mészáros Lőrincről és a luxus jachtról – nem is akármilyen!

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea még mindig élvezik a 2023-as nyarat és tegye fel a kezét, aki nem így tenne, és nem ruccanna le így augusztus végén Monte Carlóba, ha tehetné egy luxus jacht fedélzetén?

Na ugye! Ők is csak ennyit tesznek. Hadházy Ákos osztott meg a házaspár pihenéséről pár fotót Facebookon, amit egy honfitársunk készített titokban. Ezen az látszik, hogy az egykori kétkezi munkás, a gázszerelő és a TV2 korábbi műsorvezetője éppen besétálnak az ottani kaszinóba, a ladik pedig fényárban úszik, gyönyörűen, szinte sikkesen támaszkodva a partra.

Azt ugye korábban megírtuk, hogy egy tank gázolaj nagyjából egy családi ház ára, több mint 80 millió forint. Ezért azonban közel 5000 tengeri mérföldet is be lehet a luxus jacht fedélzetén barangolni.

De visszatérve a friss képekre. Hadházy a Facebookon odapötyögte még, hogy büszkék is lehetünk a leggazdagabb magyarra, ráadásul ugyen Gulyás Gergely miniszter szerint kellene még vagy 30-40 belőle. Mi leginkább akkor lennénk büszkék, ha benne lennénk ebben a néhány tucat emberben.

No, de Orbán Viktorhoz is volt pár kedves szava a politikusnak: Orbánnak üzenjük, hogy itt a pénz, a Gázszerelőnek pedig, hogy elhalasztott egy jó körömpörköltet

– fogalmazott.

Ahogyan azt ilyenkor szoktunk, megnéztük a kommentelők véleményét, mert ott általában a harmadik-negyedik hozzászólás után megvan a megfejtés. (a teljes beszélgetés itt lehet élvezni)

Jöjjenek a kommentek Mészáros Lőrinc jachtos fotójához

Krisztina erősen kezdett. Leírta, hogy:

„végre valaki, akinek a figyelmét nem terelte el Tóthgabihirtelenegynap alatt elválunk sztorija erről a kis diszkrét ladikról.Ja, hogy kaszinózás is lesz? Az főleg igazi keresztyén nemzeti szórakozás. Örülök, hogy beszállhattam a költségekbe”

Volt, akinek még a ruháról is eszébe jutott valami:

Nem csak a ladik van a mi pénzünkből, hanem az is amit elkaszinóztak, a drága márkás ruhák, ékszerek, táskák amik rajtuk vannak és az összes többi is.

– fogalmazott a kommentelő.

Mihály elkalauzolja a Luxus Hírek olvasóit egy olyan dimenzióba, amit nehezen lehet követni, de érdemes megpróbálni:

Hát ezek is a hanyatló Nyugat egyik jelképébe mennek, hogy elköltsék a magyar emberek pénzét? Nincs Türkmenisztánban kaszinó? Oroszország vagy a türk országok nem vonzóak? Micsoda skandalum! Ezek aztán nem tisztességes illiberális türkök. Milyen példát mutatnak?!?!?!

Ezt olvastad? Kiderült, ki fizette Novák Katalin luxus ruháját.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük