Moldován András TikTok cápák között rtl video

Moldován András TikTok videóban magyarázta el, min borult ki adásban

Moldován András TikTok videóban fordult megint a magyarokhoz. Az RTL-en futó Cápák között egyik milliárdos vállalkozója egy adománygyűjtési lehetőségen kapta fel a vizet, elég látványosan. Most elmagyarázta, pontosan miért is!

A TikTokon meg is mutatott egy cikket, aminek a címében azt írták, hogy „tajtékzott a dühtől”. No, a saját szavai szerint ilyet nem csinált, viszont a véleményét továbbra is tartja. „Azt gondolom, hogy az adománygyűjtésből nem szabad üzletet csinálni” – mondja.

Fodor Gábor azzal az ötlettel állt elő, hogy megkönnyítené az adományok eljuttatását azokra a helyekre, ahol arra szükség van. Az ötlete tehát Moldován András magyarázatában nem más, mint egy terminált kihelyezni olyan dobozokra, ahol pénzt gyűjtenek. Például egy templomba is lehet ilyen eszközt elhelyezni és akkor a híveknek már nem is kell az aprókat dobálni.

Moldován András TikTok

Ahogy fogalmazott, ő mindenben benne van, legyen digitalizálva a koldus is, de arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy ez ne legyen üzlet. „Amikor egy cég 4500 forintot fizet azért, hogy van bankkártyaleolvasója, nem lehet 30 ezer forintot elkérni valakitől, mert odarakunk egy terminált” – világított rá jobban a témára a TikTok videóban Moldován András.

Moldován András TikTok videó Cápák között rtl Fodor Gábor
Moldován András

A bankok figyelmét viszont felhívta arra, hogy tehetnének ilyen terminálokat ilyen helyekre, mert minden üzletet félretéve, ez egy jó ügy.

De kicsoda Moldován András?

A Cápák között 2023-as szériájában is ragadozóként viselkedő dúsgazdag vállalkozó több iparágban is sikeres, ugyanis övé a Jack’s Burger étteremlánc, az ország szinte minden részére kiterjedő sertés integrációval foglalkozik és van állattenyésztési szoftver fejlesztő cége is.

Az RTL.hu oldalon megtudhatjuk, hogy hobbija a lovaglás, a fogathajtás és a főzés is. Az életrajzi adatai között az egyik legérdekesebb, hogy 4 éve megalapította állattenyésztési szoftver-cégét, az Animalsoft Kft.-t. Innovációnak tartja, nagyon büszke rá. Komplex szoftvert fejlesztettek, mellyel nagyüzemi állattartó telepek működését és az állatok fejlődését lehet nyomon követni. Azt már elmondta, hogyan lehetsz sikeres és gazdag.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük