Polgár Árpád 2023 február tiktok

Polgár Árpád lerántotta a leplet a gazdagságot ígérő tanfolyamról

Polgár Árpád elég gazdag magyar műkereskedő, műgyűjtő, üzletember, milliárdos. A budapesti Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa, több művészettörténeti könyv szerzője, vlogger és legújabban TikTokker is. Utóbbi platformon tett néhány érdekes észrevételt a gazdagságról, ami tőle elég hiteles.

„Tudod ki lesz gazdag, ha befizetsz egy ilyen, tudd meg, hogyan lehetsz gazdag tanfolyam előadásra? Az, aki a tanfolyamot szervezi, aki kitalálta” – kezdi elég erősen a mondanivalóját az üzletember.

De akkor mikor leszünk pénzes emberek? Nos, Polgár Árpád szerint ehhez nincs másra szükség, mint megtalálni a saját utunkat és a saját elképzelésünket. „Meg kell talélnod azt, amivel a legjobban kifejezheted önmagad, amivel elérhetsz a célodig. Azután pedig rendkívül sok munkával elérheted valóban. De soha, soha nem szabad feladni” – fogalmaz a videójában.

Polgár Árpád tiktok gazdag milliárdos üzletember tanfolyam videó
Polgár Árpád

„Én például soha nem mentem el ilyen tanfolyamra, vagy dőltem be ilyeneknek. Nem gazdagnak kell lenni, hanem sikeresnek, az majd hozza magával a gazdagságot.” Meglátása szerint egyébként nincs tuti receptje a millkiomossá, milliárdossá válásnak, csak egyéni utak és egyedi megoldások vannak.

Polgár Árpád vagyona kevéssé nyilvános. Korábban megjelent az RTL Fókusz című műsorában és beszélt néhány érdekességről. Ebből azért gondolhatjuk, hogy van mit a tejbe aprítania a sikeres vállalkozónak.

Mire költötte a legtöbbet Polgár Árpád?

Kifejtette, mi volt eddig a legnagyobb összeg, amit egyben kifizetett egy tárgyért. A műgyűjtő-üzletember bolondul az autókért, így tett szert egy olyan Mercedesre, amiért 150 millió forintot fizetett.

„Vettem egy autót, egy Gullwingot, egy Mercedes 300 SL-t. Ki kellett érte fizetni forintban 150 milliót. Ami egyszeri kiadásra, az ember azt mondja, viszonylag sok volt, nyelni kellett egyet. De meg akartam venni. Azért vettem, mert pár év múlva 300-at ért, azon se vesztettem.” – mondta Polgár Árpád.

A gazdagság titkáról korábban Moldován András is beszélt, azt is megírtuk a Luxushirek.hu-n. Arról pedig itt írtunk, hogy 2023-ban beindulnak a kínai gazdagok.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

3 Comments

Comments are closed.