Moldován András RTL cápák között
Moldován András, RTL, cápák között

Moldován András megmondta, hogyan lehetsz sikeres és gazdag

Moldován András a Cápák között egyik cápája. A dúsgazdag vállalkozó több iparágban is sikeres, ugyanis övé a Jack’s Burger étteremlánc, az ország szinte minden részére kiterjedő sertés integrációval foglalkozik és van állattenyésztési szoftver fejlesztő cége is.

Az RTL.hu oldalon megtudhatjuk, hogy hobbija a lovaglás, a fogathajtás és a főzés is. Az életrajzi adatai között az egyik legérdekesebb, hogy 4 éve megalapította állattenyésztési szoftver-cégét, az Animalsoft Kft.-t. Innovációnak tartja, nagyon büszke rá. Komplex szoftvert fejlesztettek, mellyel nagyüzemi állattartó telepek működését és az állatok fejlődését lehet nyomon követni.

Moldován András újabban pedig a TikTokon fut be elég szép karriert, ahol rendszeresen a sikerről és arról beszél, milyen tulajdonságokkal rendelkeznie valakinek, aki az üzleti világban, vagy csak úgy az életben sikeres vagy/és gazdag akar lenni.

Legutóbbi videója annak apropóján készült, hogy rákérdezett az egyik felhasználó, hogy valójában mi a siker titka. Nos, válaszolt. Fel kell állni. Állítása szerint ő, amikor elvágódott, felállt, leporolta magát és ment tovább. Persze előfordult, hogy kisírta kicsit magából a bánatot – igaziból, vagy képletesen – de csak azzal foglalkozott, hogyan tud előre menni és kijavítani a hibáit.

@moldovanandrasofficial

Válasz @Jilly Krisztina részére Az utolsó gondolat egy olyan dolog, amiről senki nem beszél, de szinte mindenkinek az életében jelen van. #moldovánandrás #cápákközött #siker

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic
Moldován András elárulta a siker receptjét

A lényeg tehát, amit több valóban sikeres üzletember is elmondott már, hogy minden egyes nap, egy picit próbáljunk jobbak lenni a tegnapi önmagunknál. Sok sikert! (Moldován András beszélt a szupergazdagok vásárlásairól is)

Hasonló cikkek

10 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük