Aquarius-aqua luxusjacht fotó eladó 1 milliárd

1 milliárdért eladnák a bukott magyar ásványvízkirály luxusjachtját

A jacht az Aquarius-Aqua csoport bukásának emblematikus szereplője volt. 34 méteres hosszával impozáns látványt nyújt, az ára pedig a hírek szerint nem magas. Első körben mégsem kelt el, nem kellett senkinek.

Az albertirsai Aquarius-Aqua a 2000-es évek elejére a hazai ásványvízszektor legnagyobb szereplője lett, ám végül teljesen fizetésképtelenné vált, fő tulajdonosát pedig áfacsalás gyanújával tartóztatták le. Hogy mi vezetett idáig? A G7 azt írja, hogy rossz üzleti döntések és kétes ügyletek, amelyek végül a birodalom összeomlását jelentették. Szerencsére volt, aki jó helyen volt, jó időben. Nézzék csak!

A portál emlékeztet rá: miután az ország egyik legnagyobb ásványvizes cége bedőlt, „némi hátszéllel, áron alul” Mészáros Lőrinc tulajdonába került.

A 2009-ben gyártott, horvát zászló alatt hajózó luxusjachtot a közelmúltban felújították: a főmotor, a generátorok, a víztisztító és elektromos berendezések karbantartása is megtörtént. A jármű stabilizátoraira azonban így is el kell költenie a vevőnek még durván 50 ezer eurót, ha használni akarja a hajót. Ezen kívül azonban a kiírás szerint csak esztétikai beavatkozásokra van szükség – írja a lap.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük