Hofi Géza autója eladó mercedes

Milyen volt Hofi Géza autója ami most eladó?

Érdekes hírre bukkantunk egy Mercedesről. A Facebook tűnt fel egy csoportban a hirdetés a legendás járműről. Nem elsősorban a márka, mint inkább a korábbi tulajdonosa miatt hírértékű a dolog. Ugyanis Hofi Géza autója az, amiről szó van.

Mostani tulajdonosa egyelőre nem is hirdette meg nyilvánosan, csak egy olyan Facebook-csoportban, ahol Hofi Géza kedvelői és tisztelői vannak. Az autó 3 millió forintért keres új tulajdonost – írja a videk.info.

A jármű 2000 novemberi gyártású és a magyarok nagy kedvence újonnan vette. 2002. április 10-i halálát követően az ügyvédjéhez került, majd innen Gödöllőre, ahol elég mostoha sorsa lett, nem nagyon vigyáztak rá. Egy tulajdonosváltást követően került a mostani gazdájához, aki először el sem akarta hinni, hogy ilyen előéletű gépkocsihoz jutott.

Hofi Géza a most eladó Mercedes autójában

De milyen volt Hofi Géza autója? A Mercedes C180-at 2000 és 2002 között gyártották. Újkori ára 8.999.000 forint volt, a 2 literes négyhengeres benzinmotor teljesítménye 129 lóerő volt, vegyesben 9,3 litert fogyasztott.

Érdekesség, hogy annak idején az autót az egyik minisztériumtól selejtezték le, de így is az ország első emberének közbenjárása kellett ahhoz, hogy a humorista megkaphassa. 

Jákob Zoltán éppen most mutatta meg a 100 milliós Ferrariját.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük