Jákob Zoltán autója Ferrari

Jákob Zoltán megvillantotta a 100 milliós luxusautóját – videó

A Nagy Ő-ről már több cikk is született a Luxushirek.hu oldalon. Megmutattuk, hogy milyen gusztusos lakást vásárolt Budapest szívében 1 milliárdért. Azután pedig egy kicsit a TikTok-jában merültünk el. Most Jákob Zoltán autója került a célkeresztbe. Ez bizony egy Ferrari.

Kiderült például róla, hogy minden héten főzőcskéznek a haverokkal és a hűtőjében nincs sok dolog. Van viszont benne egy érdekes víz, amit nem közelebbről, mint Fidzsiről cipeltetett a magyar fővárosba. No és most itt a legújabb pörgés körülötte.

A TV2 újdonsült milliárdos sztárja ugyanis megmutatta a luxusautóját. A 100 milliós csodát, méghozzá működés közben, belülről. Bepattantak a tűzpiros, 600 lóerős Ferrariba. Zoller Zsolt énekes, digitális tartalomgyártó volt Jákob Zoltán vendége, akinek lehetősége volt meghajtani az autót – írta az Origo.

A művész úgy került a vállalkozó közelébe, hogy csinált egy remek nótát róla, ami eljutott főhősünk fülébe. Jött is a nagy ötlet, hogy találkozzanak. Zsolt végül utasként és sofőrként is kipróbálhatta a piros fenevadat.

@zsoltzoller Válasz @sophia boho részére | Íme a deal @Jákob Zolival😁🚘 #jákobzoli #jakobzoli #daltírtamakövetőimről #daltirtamakovetoimrol #zollerzsolt ♬ eredeti hang – 🎶Zoller Zsolt🎶

A TikTok-ra feltöltött videóban elhangzik, hogy az autóban minden gomb a kormányon van, hogy „Forma-1-es fílingje legyen” – mondta Jákob Zoltán az autójáról. A sebességváltó az, ami egyedül alatta helyezkedik el.

A zenész a próba után egy remek kis viccet is elsütött. Miszerint, ő nem azért nem vesz ilyen autót, mert nincs rá pénze, hanem mert nem fér be a zongora. Logikus. Nos, miután kiszállt a vezetőülésből, Jákob Zoltán – gyerekei nélkül – mutatta meg, valójában mit is tud a kicsike.

Azért az kiderült, hogy Jákob Zoltán autója jobban megy, ha a kormány az ő kezei között van. Szerencsére az esti vezetést mindenféle galiba nélkül sikerült lehozni.

Az tehát megint kiderült, hogy Jákob Zoltán ma már nem csak arról híres, hogy 43 milliárd forintos vagyonával a 100 leggazdagabb magyar középmezőnyébe tartozik. Arról is, hogy nem rejtegeti a vagyonát.

Hasonló cikkek

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük