Balogh Levente álommeló RTL

Indul, ekkora fizetést ad Balogh Levente az Álommeló győztesének

Van itt egy hír, aminek a Luxushirek.hu-n van a helye. Beszéltünk már az RTL Cápák között című műsoráról és külön a magyar vízkirályról, Balogh Leventéről is. Most jön Az Álommeló.

Akkor a Szentkirályi mindenható urának az óráját vizsgáltuk meg, egy szakértő szemén keresztül. Jó ideje ment már az RTL-en a promó, hogy Balogh Levente asszisztenst keres. Nos, fejlemény van. Az álommeló című műsor, ahol egy milliárdos keresi a munkaerőt, április 3-án elstartol.

Azoknak a jelentkezőknek, akik ringbe szállnak a pozícióért, adásról-adásra kell majd bizonyítaniuk a rátermettségüket a munkakörhöz kapcsolódó feladatok elvégzésével. Balogh Levente nem lesz azért egyedül.

A producerek és persze ő maga Farmosi Larisza közgazdász és Dr. Krasznai István ügyvéd segítségét kérte, akik igyekeznek eldönteni, mely jelöltektől érdemes elbúcsúznia, és kik azok, akikben még látnak potenciált – derült ki a 24.hu cikkéből.

Az RTL tájékoztatójából kiderült még, hogy Az Álommelő győztese egy évre határozott idejű szerződéssel járó elnöki asszisztensi pozíciót kap. Jár hozzá bruttó 3 millió forintos fizetés, egy felső középkategóriás céges autó, illetve egyéb juttatások is ütik a markát.

Hasonló cikkek

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük