sautózerelő összetört autó 1986 Commodore VL

Rommá törte egy autószerelő az ügyfele 38 milliós kocsiját

Nem biztos, hogy az autószerelő sok munkát kap majd a jövőben. A gondjaira bíztak ugyanis egy ritka, 1986-os Holden VL Commodore típusú járművet, amit sikeresen összetört.

Lássuk mi történt. A tulajdonos csak egy rendszeres, normál szerviz miatt vitte be a díjnyertes, a közel 38 millió forintot érő autóját a férfihez.

Úgy döntött, kipróbálja a járgányt, ám a próbakör alatt – ahogyan azt írni szokták – elveszítette az irányítását a jármű fölött.

Ezt követően nekiütközött három parkoló autónak és a csodaszép luxusautó rommá tört. Az egyik parkoló autó tulajdonosa, Rob Sardinha azt mondta, szerencséje volt, hogy az autójában csak kisebb sérülések keletkeztek.

Az autószerelő egy kicsi tréfával próbálta elütni a dolgot. Azt mondta, hogy nem a legideálisabb módja egy pénteki nap elkezdésének mindez. Viszont, abból él, hogy autókat javít. Ha nem törnének össze, neki nem lenne munkája – tette hozzá a Daily Mail szerint.

És azt a viccet hallottátok, hogy egy Ferrari beleesett a liftaknába? Nem vicc sajnos. Pont a múltkor foglalkoztunk ugyanis azzal a másik luxusautóval, amelyik elképesztő balesetet szenvedett.

Egészen megdöbbentő a kép, ami egy floridai kereskedésben készült, ahol meghibásodott az autólift. A totálkárt okozó baleset után kénytelenek voltak kihívni a tulajok a tűzoltókat is, hogy csináljanak valamit és szedjék ki onnan a teljesen új autót. Nézd meg a balesetet szenvedett luxusautó fotóját!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük