Porsche 718 Cayman a magyar határon
A Porsche 718-as Cayman luxusautót lefoglalták a magyar endőrök

Lecsaptak a rendőrök erre a 20 milliós luxusautóra a magyar határon

Az éber magyar rendőrök körözött luxusautót foglaltak le Csanádpalotánál. A Porsche 718 Cayman nem mehetett tovább, a rendőrség lefoglalta a határon.

A Police.hu beszámolója szerint az átkelőn egy román állampolgár jelentkezett kilépésre még szeptember 10-én, vasárnap. Reggel 8 órakor próbálta meg a sofőr elhagyni az országot egy angol honosságú Porsche 718 Cayman típusú személygépkocsi vezetőjeként, de volt egy kis bibi.

Az ellenőrzés során a határrendészek megállapították, hogy a jármű szerepel a nemzetközi körözési rendszerben, azt az angol hatóságok keresik.

A Porsche 718 Cayman

Az autóiparban a Porsche mindig is a teljesítmény és a luxus szinonimája volt, és a Porsche 718 Cayman ebben a hagyományban méltán folytatja azt a vonalat, amit a gyár a 911-es modellekkel indított el. Ez az autó több, mint egyszerű közlekedési eszköz; ez egy életstílus, egy kijelentés, és a szabadság szimbóluma mindazok számára, akik megszállottan keresik a vezetés élvezetét.

Az első pillantásra látható, hogy a Porsche 718 Cayman egy sportautó, de a valódi szépsége és ereje csak akkor bontakozik ki, amikor a volán mögé ülünk. Az autó alacsonyra helyezett központi súlypontja és precíz kormányzása egy olyan vezetési élményt kínál, amit csak kevés autó képes megközelíteni. Az ötletes futómű beállítás és a kiegyensúlyozott váz teszi lehetővé, hogy bármilyen kanyarban magabiztosan száguldjunk.

porsche 718 cayman körözött luxuasautó magyar határ rendőrség luxusautó
A körözött Porsche 718 Cayman nem tudott meglógni Romániába. Lefoglalta a rendőrség a határon. (Forrás: Police.hu)

A Porsche 718 Cayman motorjai is méltóak a márka hírnevéhez. A különböző modellváltozatok között találhatóak a négyhengeres turbómotoroktól a hathengeresekig. Ezek a motorok erőteljesek és kiegyensúlyozottak, így a vezető mindig a kívánt teljesítményt kapja meg. Az autó irányítása és a motor hangja egyedi élményt nyújt, amelyet nehéz szavakkal leírni.

A luxusautó beltere sem hagy kívánnivalót maga után. A minőségi anyagok és a precíz kidolgozás valóságos luxuskörnyezetet teremt. A modern technológiai szolgáltatások, mint például az érintőképernyős infotainment rendszer és az adaptív tempomat, szintén rendelkezésre állnak, hogy növeljék a vezetés kényelmét és élvezetét.

Az ülések kiválóan kialakítottak, kényelmesek, és megtartják a testet még a leghevesebb kanyarokban is. Az összes részlet, legyen az a kormánykerék kialakítása vagy a műszeregység elrendezése, arra utal, hogy itt minden a vezető kényelmét és vezetési élményét szolgálja.

A Porsche 718 Cayman a sportautók világában valóban egyedülálló. A teljesítmény, a luxus, a kényelem és az elegancia ötvözete teszi a Caymant egy igazi vezetői álomkocsivá. Ha olyan autót keres, amely nemcsak közlekedési eszköz, hanem életstílus is, akkor ez a tökéletes választás lehet. Itt valóban az a kérdés, hogy hol az út, és nem pedig a cél.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük