luxus ház belül budapesen a duna parton több szintes milliárdokba kerülő villa amit a richlife oldalán találtunk
Íme belül a 3 emeletes luxus ház Budapesten a Duna parton (Forrás: Richlife.hu)

Kié ez? A pofátlanság határát súrolja ez a luxus ház Budapesten! Egy ilyen van, íme belül!

Drága ingatlanokkal tele az ország és Budapest. Most azonban találtunk egyet, ami minden képzeletünket felülmúlja. Íme egy olyan luxus ház belül a Duna parton, amilyen nincs másik a fővárosban. Egészen sokkoló az ára a Richlife szerint.

A Richlife.hu oldalán – ahol még ennél is több fotó van – található villa a főváros III. kerületében fekszik. A 2008-ban épített otthon 3 emeletes, aminek hála 1200 hasznos négyzetméteren lehet kinyújtózni egy fárasztó nap után. A telek maga 2005 négyzetméteres, tehát egy haveri partihoz is van bőven hely.

Az egyetlen olyan ingatlan épület Budapesten amely közvetlen kapcsolatban van a Dunával – olvasható a szövegezésben. A luxus épületben kialakított hajótárolóból a közvetlen dunai kapcsolat biztosított, hajózási illetve vízi sport célra.

A természetesen klimatizált és minőségi anyagokkal felhúzott álomotthon impozáns, exkluzív megjelenést sugároz. Ha ez nem lenne elég, akkor jelenlegi és újdonsült tulajdonos is élvezheti a medence, a fitness terem nyújtotta kényeztetést, a 6 szoba, 3 fürdőszoba pedig elég szabadságot ad mindenkinek. Került bele még borozó helyiség, nappali és étkező is.

A kecó a Dunára nézve pazar eleganciát és látványt kölcsönöz, sőt, akár 3 autóval is be lehet állni a garázsba.

A Budapest forgalomtól elzárt területén virító villaépület kiválóan alkalmas akár nagykövetségi rezidenciának, cégközpontnak, vagy luxus szálláshelynek is. Az ára elég borsos, mert 1 milliárdot és 790 millió forintot kell kifizetnie annak, aki magáénak szeretné tudni ezt a rendkívüli különlegességet.

Ezt olvastad? Pazar luxust találtunk Dubrovnikban is.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük