Curtis a The Voice coacha színes rózsaszín ingben és napszemüvegben mosolyog és mutogat
Curtis elképesztően drága luxusórát villantott a The Voice adásában

Észrevetted? Csak Curtis bal kezét figyeld, rendkívüli dolgot lepleztek le rajta

Elindult a The Voice az RTL tehetségkutató műsora. A rapper Curtis pedig az egyik coach, a bal kezén pedig megvillan egy luxus óra, egy Audemars Piguet Royal Oak OffShore.

A zenész bal kezén olyan luxusórát vettek észre a rajongók, amiről azonnal megkérdezték a TikTok szakemberét. Ő pedig nem is volt rest, szolgálatba helyezte magát és már érkezett is a videó.

Ebben rántja le a leplet arról a szép feketeségről, ami Curtis kezét díszítette az adásban. Pontosabban a szíj volt ilyen színű, maga a darab rózsaszín arany és noha korábban készültek már a sztárról hasonló videók, ez luxusóra még nem szerepelt bennük.

Ebből az olyan avatatlan szemeknek is viszonylag távolról feltűnik, hogy a 2022-es Celeb vagyok ments ki innen győztese rajong a drága, mutatós és márkás luxus órákért. A The Voice mentora egy Audemars Piguet Royal Oak OffShore órát visel. Ez a szakember szerint abban különbözik a hagyományos Royal Oak óráktól, hogy ez sokkal hatalmasabb, maszkulinabb.

Itt lehet, hogy a méret a lényeg, mert tényleg nagy. A hagyományossal szemben ennek gombok nélkül is 44mm az átmérője. Curtis órájának most a piacon úgy 45 000 euró környékén indul az ára. Ez forintra átszámolva a mostani árfolyam mellett 17 millió forintot jelent sacperkábé.

Ezt olvastad? Elképesztő luxusingatlant találtunk Budapesten.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük