Rácz Jenő séf autó Mercedes
Rácz Jenő séf mostantól új Mercedest vezet

Elokádta magát egy kommentelő Rácz Jenő fotójától

Rácz Jenő séf nem fél költeni a pénzt. A múltkor a Luxushirek.hu oldalon is írtunk már a Patek Philippe órájáról, ami mostanság úgy 53 milliót érhet. Most meg itt van ez az autó.

Na de, van azért ebben csavar. A séf posztja alapján ugyanis használatra kaphatta ezt a csoda járgányt. A Pappas Autó oldalán sokáig nem is kell keresgélni a kocsit. A séfként csodált Rácz Jenő egy induló áron 40 milliós Mercedes-Benz E 53 AMG 4M+ Cabrio volánja mögé pattanhat be. Persze feleségével, Gyuricza Dórával és a gyermekükkel egyetemben.

Ahogy kell, az RTL főzőműsorából is ismert sztárséf az Instagram oldalára is kirakott egy posztot az átadásról, nézzük is gyorsan mit írt Rácz Jenő:

„Mindig a tökéletességre törekszem, legyen szó a hivatásomról, vagy az életem más területeiről. Éppen ezért nem is eshetett volna másra a választásom, mint a 435 lóerős Mercedes-Benz E 53 AMG 4M+ Cabrio modellre!” – írta boldogan és elégedetten a posztjában a séf Rácz Jenő.

„A Pappas Auto tudja, hogy munkám során a legnemesebb alapanyagokból és összetevőkből készítem ételeimet. Ezzel összhangban ők is arra törekednek, hogy a legkiválóbb, végletekig tökéletesített elemek alkossák autóikat.” – tette hozzá a Liner.hu észrevétele alapján.

Van itt minden, az obszidián-fekete metálfényezéstől, egészen a fekete és vörös színekben tündöklő nappabőr-kárpitozáson keresztül a hozzá passzoló piros színű vászontetőig.

Persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, jöttek a kép alá kommentek is. „Reklam 🤮 Roppant hiteles” – fűzte hozzá egy felhasználó, aki láthatóan elokádta magát a látványtól. Egy másik pedig azt írta, hogy: „Ezzel te leszel majd Budapest császára”.

A többség csendben gratulált a séf szerzeményéhez és volt aki még azt is megjegyezte, hogy Rácz Jenő remekül mutat a Mercedesben.

Olvastad?

Ezek a legnépszerűbb luxusautó márkák most Magyarországon.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük