Rácz Jenő Patek Philippe

Rácz Jenő óriási befektetést csinált ezzel az 53 milliós órával

Hiába, ha az ember felmegy a Beszéljünk órákról TikTok csatornára, mindig talál valami fincsiséget. Most éppen Rácz Jenőt (a Nyerő páros egyik versenyzője és sztárséf) és ha most nem is az ételéről lesz szó, a karján lévő Patek Philippe is elvarázsolt minket.

A sztárséf éppen az RTL-en ismételt Nyerő Páros című produkcióban szerepel. Ráadásul feltűnt Schobert Norbi videójában is. Itt lett figyelmes Lakatos Zsolt a csuklóján elhelyezkedő luxus karórára.

Nézzük is, pontosan milyen darabról van szó. A szaktiktok csatorna elmondása alapján ez a Patek Philippe 5711-nek az 1A modellje.

Azért hagyatkozunk rá teljes mértékben, mert nem vagyunk óraszakértők (valószínűleg nem is leszünk) így hallgatunk a nálunk okosabbakra. Sőt, nem is volt még ilyen óránk és ahogy nézzük, nem is lesz. De haladjunk! Nézzük Rácz Jenő óráját. (Az új Mercedesét láttad már?)

Ez az acélszürke számlapos verzió, amit a gyártó egyébként már 2 éve nem készít. Az utolsó ismert listaára 34 ezer dollár volt. Lakatos szerint jelenleg a piacon 150 ezer dolláros nagyságrendben lehet megtalálni. Vagyis forintban olyan 53 millió forintot kellene fizetni érte, árfolyamtól függően.

Az ikonikus darabot – amely Rácz Jenő kezén van – és amely jelenleg a listaáránál ötször magasabb értéken forog, 1970-ben tervezte Gérald Genta. Nem ez egyébként a valaha volt legmagasabb ára az órának.

A szakértő úgy tudja, hogy évekkel ezelőtt vette az órát, így valószínűleg anyagilag is nagyon jó befektetést csinált.

Ők ketten Rácz Jenővel így igazi nyerő páros…

Olvastad? A Dalai Láma is Patek Philippe tulajdonos.

FRISSÍTÉS: Újabb órát mutatott a séf.

Hasonló cikkek

5 Comments

  1. avatar
    binance says:

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük