Nagy Alekosz Pachert Balázs luxus cipő videó
Nagy Alekosz és Pachert Balázs

Alekosz szétalázta magát egy boltban – rajta röhög az egész net

Nagy Alekosz nem semmi egy ember. Ha kell, összebalhézik motorosokkal, horgászokkal, hogy a média figyelmét felkeltse. Ha meg úgy hozza a sor, nem akar fizetni a boltban.

Tipikus Alekosz, mondhatnánk, de azért érdemes megvizsgálni közelebbről az esetet. A Blikk azt írja, hogy jelenleg éppen egy 78 ezres luxus cipőben járja Budapest utcáit. Az értéke annyi, de úgy tűnik, ő más, mint más magyar állampolgár.

Pachert Balázs boltjában – ha az értesülések igazak – nem kellett kifizetnie a teljes összeget. Először azon borult ki, hogy ennyi pénzért nem bőr a talpa. De ezen lendüljünk is át, lehet, hogy egy sneaker esetében ez nem olyan nagy hiba.

A kasszánál következett az újabb felvonás, mert arra rászánta ugyan magát, hogy negvegye a csukát, de nem annyiért, amennyibe kerül.

Nagy Alekosz közölte, hogy 40 ezer forintot hajlandó kifizetni érte.

A mulatságos alkudozás a lap cikke szerint eredményesen zárult. Viszont van itt egy kis adalék még.

A mindenki számára felfoghatatlanul megélő görög majdnem sztár ugyanis közölte, hogy még ez is sok egy sportcipőért. Ezért zárás után beugrik egy whiskeyért és akkor kvittek lesznek. OK!

Maradjunk amúgy annyiban, hogy a 4,5 millió forintos ellopott cipővel is a köztudatba bekerült ifjú cipőkereskedő egész jó a marketingben. Azért is jár egy pacsi!

Íme Alekosz és Pachert Balázs videója

A luxusboltban történő önkinevettetés után persze a Blikk oldalán azonnal megjelentek a kommentelők, akik nyilván nem kímélték Alekoszt. A legmegengedőbb hozzászólás az volt, hogy: „Ki, ez?”

Volt, aki a médiát okolta: „A szomorú az, hogy ez a „jóképességű ” egyáltalán hírértékkel bír! Szánalmas…..és még mindig van lejjebb!” Ehhez azért tegyük hozzá, hogy ha nem olvasnák az emberek és a Blikk szerkesztői nem látnák a kattintási statisztikákat, nem írnának cikket róla.

„Legalabb ha leütik lesz mit elvenni tőle” – jött az újabb kólintás a VV-t megnyerő Alekosznak, egy hatalmas röhögő szmájli kíséretében. Legvégül Anna tett rendet a fejekben: „Nem a drága cipő vagy ruha határozza meg,ki milyen Ember.” Ezt valószínűleg Ferenc pápa is tudja, aki egy olcsó Swatch órában járta körbe Budapestet.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük