Michael Schumacher vezet
Michael Schumacher óráit elárverezik

Egészen meglepő hír jött Michael Schumacher kapcsán, ezen sokan meglepődnek majd

A legfrissebb hírek szerint Michael Schumacher legendás óragyűjteményét elárverezik.

A Forma-1 hétszeres világbajnokának nyolc egyedi luxusórája, melyek összesen 4,8 millió dollárnál is többet érhetnek árverésre kerül. A CNN cikke szerint előbb New Yorkban állítják ki őket, majd május 13-án Genfben lesz az árverés. A Christie’s aukciósház által szervezett eseményen a Michael Schumacher családja válik meg néhány különleges darabtól.

Ezen az elsőre egészen meglepő híren pedig, szinte mindenki meglepődött. Hogy miért van erre szükség, az egyelőre rejtély. Noha a legenda gyógykezelése rengeteg pénzbe kerül, nem túlságosan valószínű, hogy megszorultak volna a rokonok.

De milyen órákról van pontosan szó? Az árverésen olyan luxusmárkákra lehet majd licitálni a lap szerint, mint az Audemars Piguet, az F.P. Journe, valamint a Rolex. A gyűjtemény kiemelkedő darabja egy platina F.P. Journe Vagabondage 1 modell, amelynek becsült értéke eléri a 2,2 millió dollárt – írja a Penzcentrum.hu.

Szerepel majd a listán egy Rolex Paul Newman Daytona. A rozsdamentes acélból készült óráért akár 440 000 dollárért is adhat valaki, míg az egykori versenyző Audemars Piguet Royal Oak modellje a hírek szerint 280 000 dollárért kelhet el.

Korábban a Mosthir.hu oldalon, amikor szóba kerültek a luxusórák, azzal foglalkoztunk, hogy mennyire lehet jó befektetési lehetőség mostanában. Érdemes elolvasni.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük