Ferenc Pápa Budapesten
Ferenc Pápa Budapesten

Ferenc pápa az órájával is tesz a luxusra, ez volt rajta Budapesten

Ferenc pápa néhány napot volt Budapesten, de a magyarországi látogatásának vége. A Szentatya vasárnap elhagyta magyar fővárost.

Most érkezett viszont egy kérdés a Beszéljünk órákról YouTube csatornához arról, hogy mit is viselt az egyházi vezető a magyar fővárosban. A videóban elhangzott, hogy általában ugyanolyan kinézetű, de másfajta márkájú órákat szokott hordani, de egyik sem a luxust képviseli.

Mindkettő fekete szíjjal és fehér számlappal rendelkezik. Korábban a Casio ki is adott egy nyilatkozatot, hogy az ő órájukat viselte Ferenc pápa, de most másról lesz szó. A szemteszt és a tapasztalat azt mondatta a szakértővel, hogy Ferenc pápa Budapesten egy Swatch órát viselt.

@beszeljunkorakrol Válasz @kuruczr részére Ferenc pápa órája Budapesten egy harmincezer forintos műanyag Swatch, valaki mégis $56.000 adott érte pár hónapja! #órák #budapest #ferencpápa #hírességekórái ♬ eredeti hang – Beszéljünk órákról

A modell érdekessége, hogy korábban egy árverésen – amikor felajánlott egy ugyanilyet – valaki 56 ezer dollárt sem sajnált érte, ami mostani árfolyamon is olyan 19 millió forint. Ezt a műanyag darabot pedig bárki megrendelheti az internetről mintegy 30 ezer forintért.

Az autói után tehát az órájával is azt közvetíti, hogy a luxus nem szükséges. Nem kell esetleg 50 milliós órákat vásárolni ahhoz, hogy valaki jelentős szerepet töltsön be a világban és teljes legyen az élete.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük