egy nő a haját fogja és mosolyog
Szabó Zsófi új párja egy gazdag külföldi üzletember lehet

Ő lehet Szabó Zsófi új párja, lebuktatta egy bennfentes

Szabó Zsófi új szerelme a Blikk informátora szerint egy gazdag, külföldi milliárdos üzletember, akinek Magyarországon is számos érdekeltsége van. Tehát ha valaki azt hitte, hogy a szerencsés egy magyar szegénylegény, annak megint csalódnia kell.

A Reggeli egyik műsorvezetője lassan a luxus Zsófi nevet is kiérdemelheti, hiszen nagyon régen láttuk egy csóró magyar mellett, de a szerelem az ilyen. Az útjai kifürkészhetetlenek.

Nos, a Blikk még arról is írt, hogy a színésznő ismeretségi köre reménykedik benne, hogy az idősebb és médiától távol élő férfi mellett valóban megtalálhatja önmagát és a szerelmet, az igazi boldogságot.

A Bors is hozott új információt a történetbe, ugyanis egy fórumra hivatkozva arról számolnak be, hogy

Szabó Zsófi új párja Danny DeVito szír hasonmása.

„Nézzétek meg az odalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek a szír származású, idősebb úr az oka. Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a paparazzo, akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel, mert ő büszkén vállalná Zsófit, viszont a magyar lány nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolata” 

– mondta a lapnak a bennfentes.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük