PSG OGLI
PSG Oglie kőkemény Szilvesztert tervez

Botrányos videót rakott ki a magyar TikTok sztár, leleplezték a netezők

PSG Ogli nem viccel. Ezúttal már a Szilveszterre készül a TikTok felkent magyar sztárja. NAgyjából értjük is, mit mondott.

Követőit arról tájékoztatta a Papaszita hiányát megszenvedő arc, hogy idén is meghúzza majd az év végét. A szilveszteri buli pedig elképzelhetetlen nála egy kis alkohol nélkül, ezért bevásárolt.

EZÉRT CSAK PIÁBÓL 3 MILLIÓ FORINTÉRT VÁSÁROLTAM.

Emelte ki a biztosan mindenkit érdeklő információt a TV2 Kőgazdag fiatalok című kamurealityjében is feltűnt srác a TikTok videóban. Abban bízik, hogy az a 60 liter elég lesz majd egy estére. Istenre esküszünk, mi is reménykedünk benne.

@psgogli7

Testveretek bevsarolt szilveszterre😎🤷🏽‍♂️ Ig:psgogli7_offical Twitch:psgogli7_official

♬ eredeti hang – PSG Ogli 7

Néhány kommentet érdemes még idézni a videó alól. Egyikük szakmázni próbált. Szerinte egy 6 literes Greyy Goose ára 152 ezer forint, így lehetetlen, hogy 10 üvegre 3 milliót költsön.

Egy másikuk így reagált:

MEGVÁROM MÍG KIJÖN SZINKRONOSAN

Egy harmadik kommentelő sem hinné, hogy ez a pár üveg ennyibe került. És egyébként ezen a véleményen van a többség. A botrányos videó alatt tehát azonnal jött a lebuktatás úgy tűnik.

Zacher Gábornak attól tartunk egyébként, hogy idén is bőven lesz dolga. Minden szilveszteri buli alkalmával több tucatnyi fiatal kerül a detoxba. Srácok, fogadjatok meg egy tanácsot! Akkor is menők lesztek, ha nem csatakrészgen, négykézláb vánszorogtok haza egy buli után.

Na csumicsumicsumi, ahogy a szakértő mondaná!

Ezt olvastad? Itt van a luxusmárkák fővárosa.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük