egy férfi nevet sok foga van
ByeAlex kiborult a 190 ezres papucson a TokTokján. Sajnos nem kényelmes :(

ByeAlex olyanért sír, hogy félrenyeled a kötelező akciós farhátat

Sajnos kényelmetlen ByeAlex 190 ezer forintos Balmain papucsa. Sajnos erre nem volt felkészülve a sztár. Csinált is a kiakadásából egy TikTok videót.

Van az úgy, hogy az ember már nem tudja jó dolgában, hogy mitől kapjon sokkot. Van, aki az akciókat lesi az Árfigyelőn, hogy olcsó cukrot, tejet, húst vegyen, a Nyugat.hu meg azt vette észre, ahogy a zenész megkapta a Balmain papucsát. Kiderült, hogy 700 eurót kértek érte, ami a mostani árfolyam mellett is (itt egy EUR/HUF átváltó kalkulátor) több mint 240 ezer forint.

Jóval olcsóbban vette viszont, mert mindössze 190 ezer forintot fizetett értük, vagyis megspórolt majdnem egy özvegyi nyugdíjat rajta. No, de ami ezután történt, arra senki nem volt felkészülve. Kényelmetlen volt főhősünknek a gyémántcipő papucs.

@itsbyealexbitch mire jó és mire nem egy balmain papucs? #fyp #apu #balmain ♬ eredeti hang – APU

Megmutatta, hogy mire nem jó:

JÁRNI BENNE

Véleménye szerint olyan, mintha egy óriási pata lenne az ember lábán. Szerinte úgy néz ki, mint egy kenyér. (még nem kerül egyébként ennyibe egy cipó, de haladunk) Felcsapta viszont a mancsára és kiderült, hogy fekvőtámaszozni például stabilan jó.

Jött is a nagy kérdés, hogy a rajongói hordanák-e! Nos, érkezett pár válasz, volt aki azt írta, hogy már az elején is lehetett látni, hogy KITŰNŐ választás lesz. Egy másik kommentelő beírta, hogy a kocsija is ennyibe került, azzal viszont járni is lehet.

Akadt, aki nemes egyszerűséggel megkérdezte, hogy aszpartám mentes-e. Érdeklődtek még arról, hogy miért nem küldi vissza, esetleg miért nem árverezi el jótékony célra. VadorZozó viszont zártaa beszélgetést:

VAN OTT PÉNZ

– fejtette ki.

Ezt olvastad? Ő lehet Luxus Szabó Zsófi új párja.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük