Villa leopolda Nizza franciaország

Íme a világ 3 legszebb és legdrágább épülete

A világ legdrágább házai között megtalálható több olyan luxus ingatlan, melynek ára több milliárd dollár, és egyedülállóan különlegesek, valódi műalkotások. Az alábbiakban bemutatunk néhányat a legdrágább lakóépületek közül, jelenlegi értékükkel.

Mindenki drágább, szebb, de elsősorban élhetőbb helyen szeretne lakni. Nos, a lenti három – a világ legdrágább épületei – valószínűleg mindhárom követelménynek eleget tesznek. Persze mindenkinek, így nekünk is megvan sorrendünk, melyikben laknánk leginkább, de mindegyiknek megvan a maga szépsége. 3 luxus ingatlan ez a javából!

Antilia (Mumbai, India) – 2 milliárd dollár

Antilia Mumbai
Antilia, Mumbai


Ez egy 27 emeletes luxus villa, amelyet Mukesh Ambani, az indiai építőipari óriás tulajdonában van. Az épület több mint 400 000 négyzetméteres, 7 szintes garázzsal és helikopterleszállóhellyel rendelkezik. Az épület luxus szolgáltatásokkal rendelkezik, beleértve egy moziteremet, egy fitnesztermet, egy úszómedencét és egy táncteremet.

Buckingham Palota (London, Egyesült királyság) – 1,55 milliárd dollár

Buckingham Palota London
Buckingham Palota, London


A Buckingham Palace a brit királynő rezidenciája Londonban. Ez az épület 775 szobából áll, beleértve 19 közös terét, 52 hálószobát, 92 fürdőszobát és egy helikopter-leszállóhellyel. Nyilván az összes közül Buckingham Palace a világ egyik legismertebb épülete, amelyet királynői ünnepségek, bankettek és protokolláris események helyszíneként használnak.

Villa Leopolda (Nizza, Franciaország) – 750 millió dollár

Villa Leopolda nizza


A Villa Leopolda egy 19. századi luxus ingatlan a franciaországi Nizzában, amelyet a világ egyik legszebb panorámájának számító francia Riviérán található. Az épület 11 szobából, 14 fürdőszobából, 2 mozitermekből, 2 étteremből, 2 pályás teniszpályából és egy úszómedencéből áll.

Hasonló cikkek

5 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük