kalifornia üvegház átlátszó láthatatlan luxus

Íme egy „láthatatlan” 6,3 milliárdos álomotthon – videó

Egészen elékpesztő álomotthon kínálat van a világon. Most éppen a kaliforniai Joshua Treeben futott bele egybe a Luxushirek.hu szerkesztősége.

Mutatjuk is mindjárt, előtte néhány dolgot érdemes tudni róla. Az első és legfontosabb, hogy: eladó! Szóval, ha van elég pénz a bankszámlán és a jelenlegi inflációs környezetben megengedhetjük magunknak, akkor 18 millió dollárért, mintegy 16,3 milliárd forint meg lehet szerezni ezt a luxusházat.

álomotthon kalifornia luxuslakás fotó
Álomotthon a kaliforniai sivatagban

Jelenleg a producer házaspár, Chris és Roberta Hanley tulajdonában van a szinte teljesen láthatatlan, környezetébe beleolvadó, hatalmas üvegfelületekből épült ház. Róluk annyit érdemes tudni, hogy ők állnak például az Amerikai pszichó, legendás film mögött is.

Luxuslakás a kaliforniai sivatagban

A ház tervezésével Tomas Orsinskit bízták meg, hogy csináljon valami egészen elképesztőt. Úgy tűnik, sikerült. A 2001: Űrodüsszeia ihlette otthon 510 négyzetméteren kínál kivételes életmódot a sivatagban.

Az álomotthon üvege hővisszaverő, kiszűri a káros sugarakat és az őrületesen meleg külső hőmérséklet ellenére is remek klímát varázsol bentre, hogy bárki élvezhesse a mindennapokat. A falak több oldalról nyílnak, belül van úszómedence és vetítővászon is, ha éppen nincs mit csinálni, az például kitűnő moziélményt nyújt.

Hasonló cikkek

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük