Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kimentek a Hungexpóra, utóbbi milliós luxusruhában

Mészáros Lőrinc, felesége Várkonyi Andrea oldalán jelent meg a most megnyílt a Fegyver, horgászat, vadászat (FeHoVa) nemzetközi kiállításon a Hungexpón. Az ország luxusvállalkozójának asszonya biztosra ment a hvg.hu cikke szerint, ugyanis egy elegáns, selyemből készült Louis Vuitton ruhában jelent meg.

Veres Viktor képén láthatjuk, hogy bár sokan inkább talán valamilyen horgászatra, vagy vadászatra jellemző, barnás, terepszínű textilben mentek volna, a tévés luxusfeleség máshogy döntött. Valószínűleg így érezte magát kellemesen Kovács Zoltán és Semjén Zsolt társaságában.

Bochkor Gábor volt párjának választása egy Louis Vuitton ruhára esett, amely a luxusmárka webshopja szerint 2990 euróba, épp aktuális árfolyamon 1 156 000 forintba kerül. Annyi a probléma, ha megrohannátok az üzletet, hogy most nem kapható – írja a hvg.hu.

Várkonyi Andrea luxusruha hungexpó mészáros lőrinc kovács zoltán semjén zsolt
Várkonyi Andrea a luxusruhában (Fotó: Veres Viktor / HVG)

Nos, éppen a minap írtunk arról, hogy nem csak itthon indul be a vásárlási láz, mivel a kínai szupergazdagok is bosszúvásárlásba kezdenek 2023-ban. Úgy látszik, itthon is van kereslet a hasonlóra.

Nézzük, ChatGpt kolléga mit tud hozzátenni a luxusruhákhoz és a divatiparhoz. Kapcsoljuk is őt.

A divatiparban a luxus és a minőség folyamatosan keresett értékek, amelyeket a világ leghíresebb tervezői és márkái kínálnak a vevőknek. Azok a ruhák, amelyek a legdrágábbak a piacon, nemcsak minőségiek. A márka hírnevének és az egyedi dizájnjuknak köszönhetően is nagyon értékesek.

Az egyik legdrágább ruha a Karen’s Mugler báli ruha, amelyet a francia tervező, Thierry Mugler tervezett. A ruha egyedi dizájnja és a hozzá használt kifinomult anyagok miatt 30 millió dollárba került.

A Victoria’s Secret-tól származó Fantasy Bra is a világ egyik legdrágább ruhája. Az ékszerekkel díszített melltartó évről évre megújul, és minden évben a legdrágább ékszerekből készül. Az ára minden évben körülbelül 2-3 millió dollár körül mozog.

Minőségi darabok Várkonyi Andrea ruháján túl

A Renowned British Designer, Alexander McQueen a legtöbbet fizetett divattervezők közé tartozik, és a legdrágább ruhái is az ő nevéhez fűződnek. Az egyik ilyen ruha a „Widow of Culloden” nevezetű darab, amelyet McQueen a négyzet alakú szoknyáról és a fekete színéről ismert. Az egyedi dizájn és a minőségi anyagok miatt ez a ruha 1,5 millió dollárt ért.

Végül, a Chanel haute couture divatmárka is jelen van a világ legdrágább ruhái között. A Chanel couture darabok a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. Ráadásul a világ egyik legnevesebb divatmárkájának hírnevét is magukban hordozzák. Az egyik ilyen ruha a „Caviar Tweed” nevű darab, amelyet a Chanel legendás alapítója, Coco Chanel tervezett, és amely ma már több mint 1 millió dollár értékű.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük