Pachert Balázs Balazskicks

4,5 milliós sneaker cipőt loptak el Budapesten – ezek a legdrágábbak

Szombat óta áll a bál az RTL Cápák között című műsorából is ismert Balazskicks üzlete körül. Történt, hogy elloptak egy Louis Vuitton Nike Air Force 1 Low Virgil Abloh sneakert. A cipő ára 4,5 millió forint.

Pachert Balázs az Instagram oldalán számolt be az elképesztő esetről, azóta pedig videó is felkerült róla az internetre. A rendőrség szerint nagy erőkkel keresik a tettest, a Balazskicks pedig 300 ezer forintos nyomravezetői díjat is felajánlott.

A srác egyébként óriási karriert fut be. Noha még mindig gyerek, már egy több mint 100 millió forintos árbevételű céget igazgat, fizikai üzlettel is. 10 éves kora óta járja a szüleivel a vásárokat, a legelején a Facebookon értékesített egy-egy darabot. Később ott épített fel egy szép boltot, amit később saját márkanév alatt folytatott és sneaker cipőket árul az interneten és Budapesten egy boltban.

A Telex azt próbálta megtudni, miért ennyi az ára. „Egy ilyen cipő ára általában a márkákból és a limitáltságából tevődik össze, és időnként valóban lehet az anyaga is olyan, ami megemeli az árát” – tudták meg Virág Zsófi divatszakértőtől.

„Az biztos, hogy ez a sneaker egy gyűjtői darab, és elképzelhető, hogy az üzlettulajdonos még akkor lecsapott rá, amikor olcsóbb volt. Egy ilyen cipő igazi ínyencségnek számít.” – tette hozzá. Az nyilvánvaló amúgy, hogy a Louis Vuitton igazi luxusmárka és nem is nagyon (igazán ritkán) áll össze olyan gyártóval, mint a Nike. Ebben az esetben mégis megtörtént.

Megszólalt az ellopott sneakerről Balázs

Pachert Balázs a Telexnek azt mondta, hogy „Ebből a cipőből pár ezer darab van a világon, és minden kontinensen más színállásokban jelent meg. A Louis Vuitton és a Nike között ez egy ikonikus kollaboráció, mivel a Louis Vuitton valóban nem szokott street wear márkával dolgozni – én csak egy ilyenről tudok a Nike-n kívül.”

Tomán Szabina luxus fülbevalóját láttad már? Milliókat érhet ez a darab!

Melyik a legdrágább sneaker a Balazskicksnél? Ahogy átnéztük a weboldalukat, pontosan ez a darab. A Louis Vuitton Nike Air Force 1 Low Virgil Abloh 4,499,900 forintba kerül. Ami még ifazán drága, az a AIR JORDAN 1 RETRO HIGH WHITE UNIVERSITY BLUE BLACK. Ezt 199 ezer forintért viheti haza az, aki hajlandó ennyit kifizetni egy sneaker cipőért.

285 ezer forintért lehet beszerezni a NIKE AIR JORDAN 1 RETRO HIGH MOCHA típusú lépőt. Az AIR JORDAN 1 RETRO HIGH OG HYPER ROYAL 215 ezer forintot kóstál.

Nos, mi ezeket találtuk. Ha tévedtünk, majd úgyis bekommentelitek Facebookon.

Hasonló cikkek

7 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük