Tomán Szabina ékszer fülbevaló

Tomán Szabina ilyen milliós ékszert visel – nézd ezt a fülbevalót

Ahogyan azt a múltkor megtudhattuk, Tomán Szabina nem kap pénzt azért, hogy az RTL Cápák között befektetőjeként tűnik fel a képernyőn. A Toman Diet megalkotójáról most újabb érdekesség derült ki. Úgy tűnik, a dúsgazdag hölgy szereti az ékszert, jelesült a fülbevalót.

A kiegészítőre egyébként a Pénzcentrum hívta fel a figyelmet, akik a Luxus Hírekhez hasonlóan heti rendszerességgel nézik a műsort. Felkapták a fejüket a jellegzetes, három részből álló fülbevalóra. A Tomán Szabina által viselt darab egy Van Cleef & Arpels.

Ez egy francia luxus ékszereket gyártó cég. 1896-ban alapították Párizsban, és olyan hírességek is viselték már, mint például Diana hercegné, Grace Kelly, Eva Perón vagy épp Elizabeth Taylor – írja a Wikipedia.

A lap ékszerészhez fordult, hogy ugyan mondjon már valamit Tomán Szabina fülbevalójáról. Megtudták, hogy mivel igazi luxusmárkáról van szó, hivatalos méárkabolt Magyarországon nincs. Sőt, a legközelebbi is Münchenben található.

A Tomán Szabina által viselt darabra nehéz pontos összeget mondani, mert ezek az ékszerek egyediek, de egy hasonló, viszont csak két részből álló darabot 10 ezer euróért adtak el nemrég egy aukciós portálon. Ebből következtettek a milliós árra.

Balogh Levente Rolex órájáról itt olvashatsz!

Nézzük csak részletesebben ezt a vállalatot. A Van Cleef & Arpels a luxus ékszerek és kiegészítők világában egy olyan cég, amelyet az elegancia, a kifinomultság és a kreativitás jellemez. A világ legkeresettebb ékszergyártói közé tartozik.

Egyedi és kifinomult ékszereket készítenek, amelyek olyan anyagokból készülnek, mint az arany, a gyémántok, a drágakövek és az értékes ásványok. Az ékszerek a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, és mindegyik darabot kézzel csinálják a cég kiváló kézműveseinek jóvoltából.

Az ékszerek között találhatók olyan klasszikusok, mint a női karórák, a nyakláncok és a gyűrűk, de a cég egyedi darabokat is tervez, amelyek az egyéni stílusra és ízlésre szabhatók. A Van Cleef & Arpels tervezői a természetből és az állatvilágból merítenek inspirációt, és olyan ékszereket alkotnak, amelyek a természet szépségét tükrözik.

Neves ügyfelek viselik az ékszereket

Ékszereik nem csak divatosak, hanem értékállóak is. Nagy részük kiváló minőségű drágaköveket tartalmaz, amelyek értéke az évek során növekszik. Örökségül is hagyhatók a jövő generációk számára, így azok nem csak egy szép ajándék, hanem egy hosszú távú befektetés is lehet.

A Van Cleef & Arpels darabjai nem csak a női piacra szólnak, hanem a férfiaknak is kínál különleges darabokat. Mellettük a cég egyéb kiegészítőket is árul, mint például a parfüm és bőráru. Ezek ugyanolyan eleganciával és kifinomultsággal rendelkeznek, mint az ékszerek.

A Van Cleef & Arpels olyan neves ügyfeleknek szállít ékszereket, mint Grace Kelly, Jackie Kennedy, és Ava Gardner. Nagy részük egyedileg készül, és a megrendelők különleges kéréseit is figyelembe veszik a tervezés során.

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük