Pachert Balázs cipő magyar rendőrség
Pachert Balázs a cipői között

Ez vár a Pachert Balázs milliós cipőjét ellopó férfira

Néhány hete számoltunk be a Budapesten, de Magyarországon is egyedülálló esetről. A sneakerekkel kereskedő Pachert Balázs boltjából elloptak egy 4,5 milliós cipőt.

A tettes nyomára elég szövevényes úton és jó adag szerencsével jutott a magyar rendőrség. A történetnek szerencsére happy end lett a vége, a Postánál sikerült lefoglalni a cipőt és visszaadni a fital vállalkozónak.

Most a rendőrség beszámolójából kiderült, hogy a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség egy 35 éves lett állampolgárságú férfival szemben emelt vádat. A testvérével együtt lopta el a vádhatóság szerint 3,3 millió forintot érő egyedi cipőt Pachert Balázs boltjából – írja az RTL.hu.

A vádirat szerint előbb nézelődtek az üzletben, majd az eladótól a vitrinbe kihelyezett cipők értéke felől érdeklődtek, ezután távoztak. Néhány perc múlva visszamentek, ekkor a vádlott testvére kivette az egyik cipőt, amit a nadrágjába rejtett.

Ezt a vádlott figyeléssel és takarással biztosította, majd a Pachert Balázs cipőjével mindketten elhagyták az üzletet.

A 35 éves, büntetett előéletű külföldi férfit bűnsegédként elkövetett lopás bűntettével vádolja az ügyészség, és börtönbüntetés kiszabását indítványozza. A vádlott jelenleg is letartóztatásban van.

Ezt olvastad? Íme Pachert Balázs újabb nagy dobása.

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük