Szergej Grisin Harry Meghan Markle

A váratlanul meghalt orosz oligarcha ezt a kastélyt adta el Harry hercegéknek

Eléggé könnyen halnak meg mostanában Oroszország területén az oligarchák. Itt egy újabb milliárdos áldozat, Szergej Grisin. Őt emlegették a címben is leírt Sebhelyesarcú oligarchaként.

Grisin egyébként elég híres milliárdos volt a hazájában. A világ pedig akkor ismerte meg a nevét, amikor 12 millió fontért eladta a kaliforniai házát a Harry és Meghan házaspárnak. Agyi keringési problémát véltek felfedezni nála az orvosok a boncoláskor.

A Sebhelyesarcú 2020-ban azt írta Donald trump amerikai elnöknek, hogy kellene neki egy amerikai útlevél, mert Oroszországban elég sokan el akarják tenni láb alól. Összekülönbözött Putyinnal is és az alvilág is vadászott rá, állítása szerint.

Nézzük azonban itt a Luxushirek.hu oldalon azt a csodát, amin túladott a hercegi pár kedvéért. Az oroszországi Grisin 2009-ben vásárolta meg a Rock Chateau of Riven néven ismert kastélyt héthektáros telekkel, medencével, teniszpályával, vendégházzal és egy lenyűgöző főépülettel – írta a The Sun.

Amikor Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy Los Angeles helyett keresnek valami mást, ide vetődtek. A Santa Barbara-i Montecitóra esett a választásuk. Az ingatlan pedig olyan (nem oroszországi) A-listás sztárok szomszédságában van, mint Oprah Winfrey és Ellen DeGeneres.

Íme a világ 3 legszebb és legdrágább otthona.

De miért kapta az orosz oligarcha a Sebhelyesarcú becenevet? Nos, volt egy másik kúriája, ahol a legendás 1983-as Al Pacino-filmet forgatták. Szergej Grisin életének utolsó éveit az üzlet lebonyolítása után mégis Oroszországban töltötte.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük