Chuck Norris 83 éves luxus vagyon

Chuck Norris 83 éves lett és rongyosra keresi magát

Chuck Norris, az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb színésze és harcművésze, ma 83 éves korában is aktív és inspiráló személyiségként tartja számon őt az egész világ.

Norris 1940. március 10-én született az Oklahoma állambeli Ryanban. Fiatal korában elkötelezte magát a harcművészetek iránt, és egy idő után az ország egyik legjobb küzdősportolójává vált. Az 1960-as évek végén elkezdett szerepelni a különböző televíziós sorozatokban, majd később az akciófilmek világában is megjelent.

Norris pályafutása során számos ikonikus karaktert alakított, mint például a Walker, a Texasi kopó című sorozat főszereplője, vagy a Tűzgyűrű című filmben szereplő John McClane hadnagy. A Chuck Norris nevével fémjelzett internetes viccek is hozzájárultak ahhoz, hogy a színész még népszerűbbé váljon az elmúlt évtizedben.

Azonban Norris pályafutása nem csak a színészettel és a harcművészetekkel van összefonódva. Ő az életfilozófiájának is egyik legnagyobb híve, amely szerint

kemény munkával és eltökéltséggel bármit el lehet érni az életben.

Ezt az életfilozófiát megfogalmazta az általa alapított Chun Kuk Do nevű harcművészeti stílusban is, amelynek célja az emberek mentális és fizikai fejlesztése.

Norris az évek során számos kihívással nézett szembe, beleértve az egészségügyi problémákat is. 2005-ben egy szemtumor miatt kénytelen volt abbahagyni a Walker, a Texasi kopó sorozatot. Azonban Norris ezt követően sem adta fel, és továbbra is aktívan dolgozott a filmiparban, valamint a harcművészeti karrierjét is folytatta.

Chuck Norris hosszú és sikeres pályafutása során számos díjat és elismerést kapott. A Texasi Walker, kopó sorozatban nyújtott alakításáért két Golden Globe-díjat és egy People’s Choice Award-ot nyert. A filmiparban is többször elismerésben részesült, és 1997-ben bekerült az Akcióhősök Csarnokába.

Mid van Chuck Norris?

Amiért a látókörünkbe került Chuck Norris úr, az az, hogyaz egyik, sztárok vagyonával foglalkozó oldal kihozta, hogy milyen luxus dolgokkal rendelkezik. Kezdjük ott, hogy rongyosra keresi magát ahvonta. Ugyanis lebontva nagyjából 3 millió dollár bevételre tesz szert a – Caknowledge szerint. A nettó vagyona a becslések szerint több, mint 100 millió dollár.

Befektetésben 47 millió dollár körül tart. A vagyontárgyai közé 9 ingatlan, 7 autó és 4 luxusjacht is tartozik. Chuck Norris egy 10 részvényből álló befektetési portfólióval is rendelkezik, amelynek értéke 12 millió dollár. Van érdekeltsége a hírek szerint a Teslában, a Citigroupban, a Visában és a McDonald’s-ban is, de tart valamennyit a PayPal részvényeiből is. Az autó közül ezeket sorolta fel az oldal: Audi Q8, BMW X8, Toyota Vellfire és Mercedes-Benz GLA.

Mondhatjuk tehát, hogy az idős sztár igazi luxuséletet él, boldog 83 születésnapot Chuck Norris.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük