macron luxusóra interjú

Macron ezt a luxusórát viseli, amin felháborodtak az emberek

Nem mindennapi jelenet játszódott le egy sajtótájékoztatón. Emmanuel Macron éppen a nyugdíjkorhatár emeléséről adott interjút, amikor elkezdte zavarni a luxusórája és levette azt. De milyen darabot viselt pontosan?

Az előzményekről annyit, hogy Franciaországban folyamatosak most a tüntetések, mert az időseknek egyre tovább kellene dolgozniuk. Egy erről szóló sajtótájékoztatón történt az érdekes eset.

Macron a törvényt indokolva az interjú egy pontján az asztal alá vitte mindkét kezét, majd visszaemelte, immár az óra nélkül – írja a 444.hu. Innen indult el a lavina. Sokan már azt vizionálták, hogy egyenesen 30 millió forint értéket is meghaladó luxusóra van Macronon. A francia elnöki palota próbált rendet tenni a fejekben, sietve közölték is a márkát.

Kiderült, hogy Macron egy Bell & Ross BR V1-92-es modellt viselt. A BBC ráleresett és azt találták, hogy online 1660 és 3300 euró között van az ára. Friss euró árfolyammal számolva ez 690 ezer forint és 1,3 millió forint között van. A dolgot bonyolítja, hogy valamelyest személyre van szabva számára az óra, de annak ára messze elmarad az először gondolt összegtől.

Órákkal elég sokat foglalkozunk amúgy a Luxushirek.hu oldalon. Megírtuk például, hogy Rácz Jenő egy 53 milliós Patek Philippe szépséggel mutatkozik általában.

Egy olyan acélszürke számlapos verziót hord, amit a gyártó egyébként már 2 éve nem készít. Az utolsó ismert listaára 34 ezer dollár volt. Lakatos szerint jelenleg a piacon 150 ezer dolláros nagyságrendben lehet megtalálni. Vagyis forintban olyan 53 millió forintot kellene fizetni érte, árfolyamtól függően. Macron órájánál tehát bőven drágább.

Jó befektetést csinált vele a sztárséf, néhány év alatt ugyanins nagyjából megötszöröződött az ára a piacon. Ehhez kapcsolódóan ezt olvastad? A fiatalok körében egyre nagyobb befektetési divat a használt luxusóra.

Hasonló cikkek