Luxusvilla szentendre

750 milliós magyar luxusvillát találtunk, amitől kicsordult a nyálunk – videó

Írtunk már luxusházakról itt az oldalon, de most találtunk egy csodát, amivel nem tudunk betelni. Íme egy eladó ház. A helyszín Szentendre, de aki meg akarja venni, jobb, ha elkezd spórolni egy kicsi.

Hazudhatnánk, de minek. Nem lesz elég csak minden második kiflit megvenni a luxusvilla árának összekuporgatásához. Mondjuk megéri az árát, mert a 320 négyzetméteren van 7 szoba, medence pálmafákkal, idilli hangulat és környezet. Családosoknak és bulizni vágyóknak is tökéletes ez az eladó ház. A Richlife.hu oldalon találtunk néhány képet is róla. Ebből mutatunk egyet. (Itt meg írtunk a világ 3 legdrágább épületéről)

eladó ház Luxusvilla szentendre magyarországon 750 millió forint fotó
Luxus és magasélet. Eladó ház Szentendrén

Érdemes azért átgondolni, elég sok növényt kell gondozni, a fűtést sem tudjuk, hogy van megoldva itt az energiaválság közepén és télen lehet nem ennyire idilli a hely. Egy biztos, mi beleszerettünk. Van egy videó is az ingatlanról.

Amúgy pedig.

Ha egy eladó házat szeretnél megvásárolni, akkor fontos figyelembe venni több tényezőt is. Néhány példa:

  1. Állapot: Ellenőrizd a ház általános állapotát, beleértve a tetőt, a falakat, a padlókat, az ablakokat, az ajtókat, a vezetékeket, a csöveket és a gépészeti rendszereket.
  2. Helyszín: Fontos, hogy a ház elhelyezkedése megfelelő-e számodra, figyelembe véve a közlekedést, a környéket, a bevásárlási lehetőségeket, az iskolákat és a munkahelyet.
  3. Méret: Ellenőrizd, hogy a ház mérete és elrendezése megfelel-e az igényeidnek, beleértve a szobák méretét és számát, a fürdőszobákat, a konyhát és a tárolóhelyeket.
  4. Ár: Ellenőrizd, hogy az ár megfelel-e a ház állapotának és elhelyezkedésének.
  5. Jogi ügyek: Ellenőrizd, hogy nincsenek-e jogi problémák, például tartozások vagy jogi viták a házzal kapcsolatban.

Ha egy ház eladó, kérj segítséget

Ezen tényezők alapos figyelembevétele segíthet abban, hogy megbizonyosodj arról, hogy a vásárolni kívánt ház megfelel-e az igényeidnek és az elvárásaidnak. Azonban fontos megjegyezni, hogy mindig érdemes szakértő segítségét igénybe venni, például ingatlanközvetítőét. Sok sikert!

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

4 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük