Moldován András gazdag titka cápák között

Moldován András elárulta a gazdagság titkát és íme még 7 tuti tipp

Moldován András olyan jókat mond, a gazdag honfitársairól, hogy nem tudunk lejönni róla. TikTokon osztja az igét, ahol szinte sztárrá nőtte ki magát a Cápák között milliárdos vállalkozója.

A disznókkal, szoftverrel és vendéglátással foglalkozó üzletemberről legutóbb akkor ejtettünk szót, amikor elárulta, hogyan gondolkodnak a gazdagok, miért vesznek maguknak 100 milliós cuccokat. Előtte egyébként beszélt már a gazdagodásról, de most új elmélettel állt elő.

Azt mondja a videóban, hogy van egy kedvenc idézete, Ovidiustól. Róla kicsit később. Ez pedig úgy szól, hogy: „Egy ló sohasem vágtázik olyan sebesen, mint amikor egy másik lovat kell utolérnie és lehagynia.” Mindig azok a lovak akarjatok lenni, akik egy másik lovat utol akarnak érni, de nem elégszenek meg ennyivel. Hanem le is akarja hagyni. Ez a gazdagság titka – fogalmazta meg bölcsességét Moldován András.

https://www.tiktok.com/@moldovanandrasofficial/video/7168932234290826501?_r=1&_t=8ZrhJXXOBl7
A gazdag ember titka

Örök hála. Most pár szó Ovidiusról, a római aranykor költőjéről. Előkelő családból származott. Korán Rómába került, ahol kisebb tisztségeket töltött be. Apja közügyi pályára küldte, de számára a költészet mindennél fontosabb volt. Már huszonhét éves korában írt egy drámát (Medea), amely azonban nem maradt fenn. Költeményeivel hamar hírnevet szerzett az ókori Rómában. Fő műve a tizenöt könyvre osztott, mintegy tizenkétezer sorból álló Metamorphoses („Átváltozások”) – írja a Wikipedia.

Hogyan legyek gazdag? Rendkívül népszerű keresés ez a Google találatai között. Nézzünk hát végül néhány hasznos tanácsot arra, hogy a saját életedben mit tehetsz azért, hogy vagyonosabb legyél, ha EZ számít. Amit előzetesen elmondhatunk: tudatosság. Ez talán a legfontosabb.

  1. Határozz meg egy konkrét célt vagy pénzügyi célkitűzést, és állíts fel egy tervezetet, hogy hogyan érheted el azt.
  2. Fejleszd az anyagi tudatosságodat, kezeld a pénzt okosan, és kövesd a kiadásaidat.
  3. Tanulj új dolgokat, és szerezz szakmai tudást, amely növeli az értékedet a munkaerőpiacon.
  4. Találj megfelelő munkát vagy vállalkozást, és törekedj az eredményességre.
  5. Építs ki stabil pénzügyi alapot, mentsd el a pénzed, és befektess okosan.
  6. Ne félj a kockázatvállalástól, és legyél elszánt, hogy érje el a céljaidat.
  7. Keresd azokat az lehetőségeket, amelyekkel passzív jövedelemre tehetsz szert.

És végül a gazdag emberekről

A gazdagság titka nagyban függ az egyéni helyzettől, az erőfeszítéseidtől és a szerencsétől. Azonban általánosan elmondható, hogy az alapos tervezés, a kitartás, a tudás, az innováció, a befektetés és a kockázatvállalás azok az alapelvek, amelyek segíthetnek a gazdagság elérésében.

A fenti ötleteket a ChatGpt szállította. Azt kérdeztük tőle, hogy: „Foglald össze néhány pontban, mint kell tennem ahhoz, hogy gazdag legyek. Mi a gazdagság titka?

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük