lebegő ágy

Na jó, ez az ágy nekünk kell a hálószobába

Ahogy végignéztük a Luxushirek.hu cikkeit, lakberendezéssel még nem is foglalkoztunk. Pótoljuk. Annál is inkább, mert találtunk a Facebookon egy fantasztikus bejegyzést egy lebegő ágyról, ami minden pár álma is lehet.

A párok általában tervezgetik, milyen lesz majd a közös otthonuk, ha egyszer összeköltöznek. Aztán megtörténik és elkezdik beszerezni a dolgokat. Sokan az Ikeából rendezik be az egész lakást, hogy divatos és fiatalos legyen. Például az ágyat is ott veszik.

Előfordul, hogy le kell mondanunk az igazán dizájnos és luxus darabokról valamilyen okból. Vagy azért, mert éppen másra kell a pénz, vagy mert gyerek mellett éppen nem aktuális. Eljön azonban a pillanat, amikor minden összeáll és meg lehet valósítani a nagy tervet. Itt egy példa arra, hogy a hálószoba egyáltalán nem kell, hogy unalmas legyen.

Lebegő ágy. Ez már önmagában is felkelti minden önkéntes lakberendező figyelmét. Hát még, ha olyan ötlettel és megoldással talélkozik, mint ez itt, ami tökéletes illik egy luxuslakásba is.

Lebegő ágy

A Be Creative Facebook-oldal megmutatta, hogyan lehet egy kezdetben egyszerű fa szerkezetből a lakás dísze. Aki pedig az alapoknál is nagyobbat álmodik, világítást is tehet az aljára, hogy tökéletes legyen az összhatás.

Nem is ragozzuk tovább, kellene ez az ágy nekünk a hálószobába.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük