Vlagyimir Putyin luxusvilla

Fotók Vlagyimir Putyin luxusvillájáról, amiben aranyszékek vannak

Az orosz-ukrán háború árnyékában különösen gyomorforgató a Vlagyimir Putyin luxusvillájáról előkerült néhány fotó. De mivel a fényűzés netovábbjáról van szó, kénytelenek vagyunk írni róla. Ok ez így nem igaz, nem tart senki fegyvert a fejünkhöz, de meg akarjuk mutatni.

A most előkerült néhány fotó a Proekt nevű orosz független oknyomozó oldal munkáját dicséri. Vlagyimir Putyin és Alina Kabajeva szinte cári családhoz illő körülmények között él a Valdaji-tó partján található birtokon. Ami feltételezhetően hozzájuk kapcsolható.

Putyin rezidenciáját a hatalomra kerülése után kezdték el építeni még a kétezres évek elején, egyes források szerint 2003-ban személyesen ellenőrizte a munkálatokat – írja a 444.hu. Volt azonban egy kis gond vele. Mikor megkérdezték, mit gondol róla, azt felelte, hogy túl modern. Ő olyat akart, mint Szentpétervár.

A tervezők ekkor úgy voltak vele, hogy rendben, csinálnak valami olyat. Úgy döntöttek, valószínűleg azt szeretné az elnök, ha vidéki otthona az Ermitázs, Oroszország legnagyobb és leghíresebb múzeumát idézné. A fotókat itt lehet megnézni!

Putyin luxusvilla
Putyin Luxusvillája

Van itt minden, ami a pompához kell. Több emelet magasaból lóóg, rubinokkal díszített csillár. De ha valaki szeretne leülni, arra is van lehetőség. Aranyozott székek várják az elnököt és a vendégeit.

Az óriási luxusvilla mellett van egy másik, fából készült kúria is, Putyin volt feleségének. Az épületek között pedig bőven van olyan lehetőség, ahol el lehet ütni az időt. Van például egy hatalmas fürdőkomplexum szoláriummal, kriokamrával, 25 méteres úszómedencével, hammammal, szaunával, iszapfürdővel, masszázsfürdővel, kozmetikával és fogászattal.

Vlagyimir Putyin, mid van?

Korábban a Motor1.com írt arról, hogy az orosz elnök a világ leggazdagabb embere lehet. Vagy legalábbis a leggazdagabbak egyike, 200 milliárd euróra becsült személyes vagyonával. Ezt az információt természetesen sem az elnök, sem az orosz kormány nem erősítette meg.

A Kreml nyilvánosságra is hozta az orosz elnök ingatlanjainak listáját. Ennek alapján Vlagyimir Putyinnak mindössze egy 18 négyzetméteres garázsa van, amelyben három autó és egy utánfutó áll. És az autók sem különlegesek, hiszen két GAZról és egy Lada Niváról van szó. Az utánfutó egy kemping sátor alapjául szolgál. Elképzelhető azonban, hogy a valóság valami egészen más…

Ezt olvastad? Így néz ki belül Putyin luxusvonata.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük