Cristiano Ronaldo Georgina szaud arábia four seasons hotel luxus fotó

Friss képek: Cristiano Ronaldo ilyen luxusban él Szaúd-Arábiában

Cristiano Ronaldo 38 éves. A pályafutása végén úgy döntött, hogy eligazol Szaúd-Arábiába, az Al Nassr csapatába.

Úgy tűnik, viszonylag gyorsan alkalmazkodott az ottani életstílushoz és viszonyokhoz. Persze az évi 200 millió eurós bevételéből nem nehéz fényűző luxusban élni. A Manchester Uniteddel történt szakítása után a családjával együtt költözött a pompás helyre.

Cristiano Ronaldo barátnője és gyermekeinek anyja, Georgina Rodriguez szerencsére a közösségi médiában elég alaposan dokumentálja az életüket az arab országban.

A szinte speciálisan csak nekik szánt apartmanban nem nehéz elütni az időt és viszonylag boldogan élni.

Az Instagramon többek között megjelent egy fotó, ahol a család közösen egy élményparkban piheni ki a fáradalmakat. Ehhez a nő annyit írt, hogy „Rijád gyönyörű”. Nekünk annyi a dolgunk, hogy elhiggyük neki. De felkerült fotó az oldalára luxus autóról és arról is, ahogyan csak ejtőznek a sztárfocistával a teraszon.

Cristiano Ronaldo és párja szerencsére olyan otthont talált magának Szaúd-Arábiában, ami minden igényüket kielégíti arra a két évre, amíg várhatóan ott élnek majd. Az értéke nagyjából 12 millió euró lehet, ami a forint friss árfolyamát nézve olyan 4,8 milliárd átszámítva.

Van benne nyolc hálószoba, a Four Seasons hotel pedig rendelkezik egy olimpia eseményekre is megfelelő nagyságú úszómedencével. A „kertben” található egy gyönyörű vízesés és mondani is felesleges, hogy óriási zöld terület veszi körbe – írja a Sportsbrief.com.

Cristiano Ronaldo rezidenciája Szaúd-Arábiaában

A pazar rezidencián rengeteg sportolási lehetőség van. Építettek bele bowling pályát, van kosár- és focipálya is. És most figyeljetek. Saját klinikával, üzletekkel és étteremmel. A „Cristiano Ronaldo villa” olyan környéken van, ahol a nyugati emberek által vallott értékeket képviselik.

Ez azt jelenti, hogy Georginának például nem kell eltakarnia testét, vagy az arcát, hanem nyugodt, az ős zámukra normális családi életet élhetnek.

Cristiano Ronaldo ezt a Szaúd-Arábiát látja

Szaúd-Arábia több mint 2 millió km²-es ország Ázsiában, a Közel-Keleten, az Arab-félszigeten. Nevének első része az uralkodócsalád, a Szaúd-ház nevét őrzi. Teljhatalmú uralkodóinak címe malik, azaz a király; 2015 óta Szalman ibn Abdul-Aziz tölti be ezt a pozíciót. 2019-ben a világ második legnagyobb kőolajkitermelője és a világ legnagyobb olajexportőre – írja a Wikipedia.

Itt található az iszlám vallás központja, a mekkai szent mecset, amerre minden hívő az imáját végzi (kiblá) és ahová évente hívők milliói zarándokolnak el (haddzs). Az országot néha „a két szent mecset földjének” is nevezik, a mekkai és medinai mecsetek után, amely az iszlám világ két legszentebb helye.

Ezt olvastad? Ilyen a nyaralás egy kőgazdagnak 2023-ban!

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük