Ilyen a nyaralás egy kőgazdagnak 2023-ban – elképzelhetetlen példák

Legyen szó nyugati vagy keleti nyaralásról, 2023-ban csak a képzelet szab határt azoknak, akiknek a pénz nem számít.

Erről beszélt többek között a TV2 Mokka című műsorában Kiss Róbert Richard, turisztikai szakújságíró. Ő például arról beszélt, hogy olyan 60-70 millió forintért már saját szigetet is bérelhet magának egy szupergazdag. És ehhez mi jár? Ha szeretné, saját barátok is. Jelentsen ez bármit…

Horváth Norbert lakberendező pedig azt világította meg, hogy manapság egy drága otthonban a tehetősek körében alap a medence és a szép kilátás. De mivel tudja fokozni ezt, aki megteheti? Nos, akár egy luxusszállodáva alakított Boeing belsejében is kipihenheti magát nyaralás közben.

Előbbi szakértő még olyan dolgokat is elmesélt, amik már ép ésszel alig felfoghatóak. Például van, aki kibérel éjszakára egy múzeumot, hogy aranyozott vécén trónolhasson.

Esetleg egy aranyasztalnál fogyassza el a reggelit. De lehetőség van cápákkal együtt vacsorázni – kis szerencsével nem mi leszünk a főétel – de létezik olyan berendezés is, amivel egy gombnyomásra vihart csinálhat magának az élményért fizető, nyaralást végző szupergazdag – hangzott el a TV2 videójában.

Ha már a nyaralásnál tartunk, éppen a múltkor néztük meg a világ legdrágább szállodai szobáját a Luxushírek oldalán. Elsőként a Necker Islanddel foglalkoztunk.

Ez Richard Branson brit üzletember magánszigete, amely a Brit Virgin-szigetekben található. Csak egy csoport számára bérelhető, és számos szolgáltatást kínál. Megtaláljuk itt az éjszakai sarki fényt és egyedi tengeri kaland is. Az árak évente változhatnak, de általában több százezer dollárt kell kifizetnie egy hétre annak, aki meg akar ismerni egy olyan világot, amiről sokan el sem tudják képzelni, hogy létezik.

Ezeken a helyeken nem az ember eslő gondolata egyébként a Google keresési listáján nagyon előkelő helyen szereplő: „mit főzzek a nyaralás alatt?” kérdés…

Ezt olvastad? Íme 4 luxus szállodai törölköző!

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük