Korda György Balázs Klári luxus villa videó youtube
Korda György és Balázs Klári orosz milliárdosnak adta el a Korda-villát

Szomorú Fordulat! Nézz szét Korda György legendás luxusvillájában

Érdekes hír röppent fel a napokban Korda György és Balázs Klári kapcsán. A Budapest Parkban lépnek majd fel ugyanis.

Szinte hihetetlen, de a népszerű művészházaspár első alkalommal lép fel a kulturális intézményben, ahol telt ház esetén 12 ezer néző előtt adhatnak műsort. 

Korda György és Balázs Klári a Budapest Park után egy több mint ötvenállomásos országos turnéra indul, amelynek keretében a legnagyobb fesztiválhelyszíneken is koncerteznek – hangzott el az énekesházaspár keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

„Nyolcvannégy éves elmúltam, de boldog vagyok, hogy végre a Budapest Parkban, sok-sok fiatal előtt léphetek fel. Különleges kihívás ez számunkra, ugyanakkor jó érzés, hogy remek fiatal művészek lesznek velünk a színpadon”

– mondta Korda György és Balázs Klári hozzáfűzte: a Sziget fesztiválon tizenkét alkalommal már tapasztalhatták, milyen nagyszerű a fiatalok szeretetét érezni.

A Korda György Balázs Klári házaspár dalait feldolgozó vendégek között lesz Csonka András színművész is. Ott lesz Csordás Tibor, a Fiesta volt tagja, Dallos Bogi és Puskás-Dallos Péter, valamint Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekese is.

Korda György és Balázs Klári villája mégis marad náluk?

A fellépésen kívül Korda Györgyék életében is zajlanak az események. Úgy volt ugye korábban, hogy eladják a legendás budai luxusvillájukat, amit évtizedekig szállodaként is üzemeltettek. Az üzlet azonban kútba esett a Blikk cikke szerint, ugyanis a vevő visszalépett és nem fizetett.

A házaspártól 780 millió forintért vette volna meg egy cég a több mint 1500 négyzetméteres, 22 szobával rendelkező ingatlant és a telket.

A Villa Provence néven futó beruházást már el is kezdték hirdetni. A terv úgy szólt, hogy a szállodából 7 luxuslakást alakítanak ki, amelyek adatai és látványtervei fel is kerültek az internetre. Ezután jelentette be Korda György a szomorú fordulatot, hogy nem lett az egészből semmi.

Itt a ragyogó alkalom, hogy bekukkants a legendás Korda-villába, ugyanis korábban a Heti Napló stábja ott forgatott, hogy a költözés előtt – amire úgy tűnik várni kell egy darabig – még egyszer mindent jól megnézzenek.

Ezt olvastad? Korda György és Balázs Klári egy orosznak adta el a Korda-villát.

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük