Ilyen belül egy 700 millió forintos lakás Budapest belvárosában

A luxuslakásoknak van piaca. Az RTL csinált egy hosszú riportot arról, milyen árakkal találkozhatnak a vásárlók. Nos, a szakértő szerint Budapest budai kerületeiben a 2, 3 vagy 4 milliárdos kategória is megtalálható. Megmutatták, milyen belül egy 700 millió forintos eladó lakás Budapest belvárosában.

László Tímea ingatlanszakértő szerint a luxus elég tág és kicsit megfoghatatlan fogalom. Nem feltétlenül az áron, vagy a berendezésen, esetleg az elhelyezkedésen múlik. Összességében kell kiadnia egy olyan életérzést, amivel a normál lakás vagy ház esetleg nincs ellátva.

A riportban bemutattak egy Budapest melletti, barokk stílusban épült és megtartott eladó házat. Illetve hát kúriát. A több mint 500 négyzetméteres otthon egy bőven 1000 négyzetméter feletti telken helyezkedik el, az ára pedig több mint 800 millió forint.

László Tímea hozzátette, hogy a luxusingatlanok piacán az egyik legfontosabb a diszkréció. Sem az eladók, sem pedig a vevők nem szeretnék, hogy a nevük nyilvános legyen. Noha a piac nem torpant meg, azért ebben az árkategóriában már kevesebb a vásárló, de az eladó házak vagy lakások száma sem növekedett túlzottan az utóbbi időszakban.

Aki modernebb hangulatra vágyik, annak is van valamink. A stáb elment egy Budapest belvárosában lévő házba, ami gyakorlatilag pláza fílinget áraszt magából. Már a recepcióra beérve megcsapja az embert a modern levegő.

Van itt gyönyörű 0-24-ben működő recepció, kicsi tárgyaló és 14 millió forintért aranyozott csocsó is. A 12 emeletes épület 5 szintje a föld alatt található. (Itt egy elképesztő konyhai ötlet)

Megmutattak egy lakást is, amely bútorozatlanul, üresen 700 millió forintba kerül. Nos, ilyen egy luxus képviseló eladó lakás Budapest belvárosában. (Korábban megmutattuk ezt a 445 milliós eladó házat Veresegyházon)

Az RTL.hu cikke szerint értékesítők azt mondják, semmilyen visszaesést nem tapasztaltak a piacon, hiszen akik eddig megengedhették maguknak a nívós villákat vagy lakásokat, azok most is megtehetik, hogy vásárolnak belőlük.

Ezt olvastad? Így néz ki Polgár Árpád álomotthona vagy nézz szét a legendás Korda-villában.

Hasonló cikkek

5 Comments

Comments are closed.