Pataky Attila
Pataky Attila luxusháza elképesztő

Végre kiderült a titok Pataky Attila házáról

Pataky Attila és felesége egy gyönyörű, kétszintes kertes házban élnek Budajenőn.

A TV2 Mokka stábja fogta magát és a kamerákat és elindult az EDDA legendájának otthonába, hogy megmutassák azt. Az énekesről elég régóta lehet tudni, hogy szereti a spiritualitást. A luxusház pedig ennek szellemében épült – szúrta ki a Blikk Rúzs.

Az épület szerint olyan energiával van tele, mintha az ország egy eldugott részén lévő luxushotelbe toppanna be az átlag magyar ember.

Ha nagyon leszűkítjük, akkor a videó és az elmondottak alapján három fő hely van Pataky Attila házában. Az első egy rendkívül érdekes és különleges trón. Ide menekül a világ zaja elől feltöltődni lelki energiákkal. Az Ufók által is elrabolt zenész azt mondja, egyben ez a léleksarka is a luxusháznak.

Van egy olyan pont, ahol a testét gyógyítja. Mondjuk ki, egy komplett konditerem van felépítve a kúriában, illetve egy emlékek előtt tisztelgő rész is található. Itt az Edda 50 éve látható a falakon lemezek formájában.

Kicsoda Pataky Attila?

Pataky Attila magyar rockzenész, 1974-től az Edda Művek énekese. 1985-től szinte az összes Edda dalszöveget ő írta. 1974-ben az akkor már létező Edda zenekar, amelyet a Nehézipari Műszaki Egyetem hallgatói hoztak létre, énekesproblémákkal küzdött. Meghallgatást tartottak, amire Pataky is jelentkezett, és végül őt választották.

Spirituális ember, hisz a sámánizmusban és egy magasabb szintű kozmikus entitásban. Gyakran mesél saját élményeiről fénylényekkel, szellemekkel, vagy idegenekkel való találkozások kapcsán, nemritkán összeesküvés-elméletekkel összekapcsolva, amelyek miatt sok kritika is érte.

Pataky Attila 2012 óta állandó szervezője és résztvevője a Békemenet rendezvényeknek, melyek az Orbán Viktor és a Fidesz-kormány kül- és belpolitikai tevékenysége iránti támogatást hivatottak kifejezni – írja a Wikipedia.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük