Lagzi Lajcsi Galambos Lajos

Lagzi Lajcsi ezt a luxusházat adja el 5 milliárdért

Lagzi Lajcsi nem aprózza el. Ha ez bejön neki, az egyik leggazdagabb ember lesz a börtönben. Árulja ugyanis a mocsai birtokát, nem kevesebb, mint 5 milliárd forintért.

Nem is olyan régen számolt be a róla az egész magyar sajtó, hogy a trombitás úgy döntött, eladja ezt a szépséget, amit mindjárt mutatunk.

Pénzcentrum volt olyan szemfüles és kiszúrta, hogy a villát valóban hirdetik. A szöveg azt ígéri, hogy a sikeres vásárló “páratlan befektetési lehetőséghez jut”, ugyanis ez “Magyarország talán legnagyobb egybefüggő birtok együttese”.

Az egykori Esterházy-kúria és a birtok tényleg varázslatos. Van ott egy több mint százéves őspark és tavakat is kap Lagzi Lajcsitól, aki ki tudja fizetni a 13 millió eurós árat. És akkor az épületről még nem is ejtettünk szót.

Lagzi Lajcsi Galambos Lajos mocsai luxus villája
Lagzi Lajcsi, mocsai villája

A kastélyszerű luxusvilla lakóterülete 920 négyzetméter, van benne képgaléria, kandallóval ellátott nappali, könyvtár, étkező, gourmet konyha, 4 hálószoba, illetve 4 fürdőszoba is. De található a birtokon fűtött udvari medence és szauna is.

Galambos Lajossal, illetve hát művésznevén Lagzi Lajcsival akkor foglalkoztunk utoljára, mikor a budapesti villájának eladása került szóba.

Azon azért akarnak túladni, mert nem használja ki a család a 22 szobás otthont. Az ingatlan a Sas-hegyen van, szakértők szerint kb. 400 millió forintot érhet – írta akkor a Portfolio.hu. „Ez nem azért 22 szobás, mert én 22 szobát építettem, hanem azért, mert az Eszterházy család annak idején ekkorát épített” – nyilatkozta Galambos Lajos a TV2 Tényeknek. Úgy tűnik tehát, hogy a trombitás próbál túladni a dolgain.

Ha sikerül, ő lehet az egyik leggazdagabb ember a börtönben.

Hasonló cikkek

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük