Köllő Babett háza luxus video mokka
Köllő Babett háza minden magyar álma lehetne

Köllő Babett háza elképesztő luxust rejt – ezt nézd!

Köllő Babett háza rendkívüli módon elkezdte izgatni a magyarokat. A színész, táncos, szubrett és műsorvezető pedig ennek hatására is úgy döntött, hogy megmutatja a végre elkészült álomotthont.

A Mokka műsorában – amit a Bors szemlézett – azt mondta, hogy nagyon elfoglalt. Folyamatosan színházi munkái vannak, vagy stúdiózik, így már nagyon várja a nyarat. És most már lesz is hol eltölteni, hiszen Köllő Babett háza óriási kerttel büszklékedhet, ahol párjával remekül tudnak majd pihenni.

Még egy személyes titkot is megosztott a nézőkkel. Számára ugyanis az augusztus szent és sérthetetlen. Ő ilyenkor csak a családjával foglalkozik, nekik él, a munkákat pedig eltolja őszre.

No de térjünk rá a lényegre. Köllő Babett és férje ugyanis a kétezer négyzetméteres telkükön élvezheti például a gyümölcsös adta lehetőségeket és itt áll a háza is. A gyönyörű kert ölelésében van medence, de nyári konyhát is csináltak, ráadásul még szaunaház is tartozik hozzá.

Jöjjön a forró titok! Elmesélte, hogy télen is pazar látványt nyújt, amikor a forró szaunából kinéznek a fantasztikus hóesésre.

Komolyan, így, hogy elmesélte, kicsit olyan érzésünk van, hogy miénk is az a luxusvilla.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük