medence padokkal a háttérben dombok előtérben napernyő
Dörgicse a Balaton-felvidék paradicsoma, ezt ez az eladó ház bizonyítja

Ez a ház bizonyítja, hogy Dörgicse a földi paradicsom – nézd, mennyiért eladó

Korábban megnéztük már Balatonfüred és Balatonkenese luxus házait és lakásait, sőt egy dubrovniki penthouse-t is mutattunk. Most megérkeztünk Dörgicse nevű településre, ahol van egy eladó ház, amitől azonnal beleszerettünk a Balaton-felvidékbe.

Az örökpanorámás birtok a Richlife.hu beszámolója szerint 34 ezer négyzetméter. A rajta lévő luxusház ebből 595 négyzetmétert foglal el, amibe belefért 6 szoba is. A kétszintes kuckót 2006-ban építették fel és az említett szobákhoz 3 fürdőt is álmodtak bele az eredeti tulajok.

A leírás azonnal meghozza az ember kedvét a költözéshez, ami nem lesz olcsó, mivel 660 millió forintot kell kipakolni az asztalra, ha valaki meg szeretné kapni a kulcsokat. Ezér ta pénzért a Balaton felvidék egyik legszebb falujának (Dörgicse) közelében kap egy rejtett, erdővel és dombokkal körülölelt kúriát, szőlővel, gyümölcsfákkal. A birtok tetején pedig ott csücsül a káprázatos eladó ház.

medence ülőkékkel és napernyővel a távolban dombok
Eladó ház Dörgicse határában (Fotó: Richlife.hu)

Egy biztos, unatkozni senki nem fog, aki megkaparintja. A 3,4 hektáros, bekerített birtokon szőlő és mandulaültetvény, gyümölcsfák, veteményeskert, fóliasátor, tágas kutyakennel és kerti tó is található – írja a lap. Fotók itt találhatóak még.

Emlékeztek? Korábban megnéztük már Balatonfüred és Balatonkenese luxus házait és lakásait, sőt egy dubrovniki penthouse-t is mutattunk. Most pedig megtaláltuk Dörgicsét, a birtoktól pedig elolvadtunk. Örökre.

Ezt olvastad? Nézd miben volt Novák Katalin a Balaton-átúszás alatt.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük