Jákob Zoltán TV2 Nagy ő luxuslakás milliárdos

Luxuslakás 1 milliárdért ahol él. Ő Jákob Zoltán a TV2 Nagy Ő-je

A magyar milliárdos a Tények Plusznak mutatta meg, milyen egy igazi luxuslakás 2023-ban. Videó.

Az üzletemberről egyébként érdemes tudni, hogy a hírek szerint ő lesz a TV2 következő Nagy Ő-je Árpa Attila után. A riportból megtudhattuk, hogy ebben az otthonban minden méretre van szabva és az anyagok, valamint a színek az idei év trendjét követik. Rámutatott egy székre, ami bársony, PEDIG a 2023-as trend az a halványlila velúr. Szóval van még mit csiszolni.

Azt is megtudhattuk, hogy egymilliárd háromszázezer forintba kerül az ország egyik legdrágább ingatlana. Közel 200 négyzetméter és Budapest legelitebb helyén, a főváros szívében található. Nézett ugyanott egy másikat is, de az csak 600 millió volt. Kacag.

A falakon és a plafonon is van tükör, ami nyilván egy luxuslakás elengedhetetlen kelléke és állítása szerint bizonyos helyzetekben nagyon jó szolgálatot tesz.

A vállalkozó tehát a TV2 Nagy Ő sugar daddy-je 2023-ban. De ki Jákob Zoltán és miből lett gazdag?

A milliárdos üzletember a szépség- és a körömiparban építette fel birodalmát: vagyona a friss adatok szerint 44 milliárd forint. A semmiből teremtett magának áloméletet, mindene megvan, már csak arra vár, hogy igazi társra leljen. Épp ezért mondott igent a TV2 megkeresésére.

A belső terek berendezésén fél éven át dolgoztak a szakemberek, önmagában a lépcső – ami tulajdonosa szerint nemcsak a két emeletet köti össze, hanem műalkotás is egyben – két hónapig készült. Az üzletember belsőépítész és lakberendező segítségével maga tervezte meg a szobákat, minden bútor egyedi gyártmány – írja a Femina.hu.

Érdemes megnézni ezt a Luxus Faházat is Zalaegerszegen.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük