egy nő mosolyog egy képen hosszú hajjal összefonva a szőke nő mészáros lőrinc felesége várkonyi andre és vajszínű ruhában van
Várkonyi Andrea képe felrobbantotta az internetet

Várkonyi Andrea olyat villantott, hogy menten idegbajt kapsz

A Hungexpo ad megint helyet a FeHoVa kiállításnak. Fegyverek, horgászok és vadászok gyűltek össze. No meg olyan prominens személyiségek, mint Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. A milliárdos felesége ráadásul olyan szerkóban érkezett, amit látni kell.

Nos, nézzük is menten a részleteket. Mészárosné Párizs monokróm térképét rakta magára. A Dior blézer már önmagában is több mint 1 millió kemény, ropogós magyar forintba kerül – hívta fel a figyelmet a hvg.hu.

De itt még közel sincs vége az elképedésnek. A szintúgy Dior hosszú, bézs szoknya is nagyjából ennyit kóstál. Ehhez képest az ugyanehhez a márkához tartozó csodás öv már olcsónak számít, hiszen a lap által kikutatott darabért rongyos 300 ezer forintot sem kérnek. Egy perc alatt le is írtuk sok magyar 6 hónapnyi fizetését.

Mutatjuk, hogyan is kell Várkonyi Andrea outfittjét elképzelni:

Forrás: Túry Gergely / hvg.hu

Ahogyan látható, kitörő jókedvvel érkeztek a szerelmesek kiállításra. A Mosthir.hu is cikkezett arról, hogy több interjút is adott mostanában a házaspár. A TV2 egykori sztárja például elárulta, hogy az a Mészáros Lőrinc, akit mi látunk, igazából nem is létezik.

Az ország leggazdagabb embere ugyanis egy csupaszív, jótét lélek, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kellene.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük