Lagzi Lajcsi Galambos Lajos
Galambos Lajos birtoka most 4,9 milliárdot ér

Lagzi Lajcsi 22 szobás luxusvillája eladó, kiderült, hogy miért

Lagzi Lajcsi és felesége vagyis hát Galambos Lajos trombitás nagy és szomorú dologra szánta el magát, derült ki a TV2 műsorában. A börtön helyett egyelőre azzal foglalkozik, hogy értékesítse a luxusházát.

És hogy miért? Nem használja ki a család, ezért lett eladó a 22 szobás otthon. Az ingatlan a Sas-hegyen van, szakértők szerint kb. 400 millió forintot érhet – írja a Portfolio.hu. „Ez nem azért 22 szobás, mert én 22 szobát építettem, hanem azért, mert az Eszterházy család annak idején ekkorát épített” – mondta Galambos Lajos a TV2 Tényeknek.

A műsorból kiderült, hogy a család összeült és abban maradt Lagzi Lajcsi és felesége, hogy a gyerekeknek vesznek saját lakást, a zenész pedig szintén elköltözik onnan a börtönbe.

TV2 Tények Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsi (Galambos Lajos)

Galambos Lajos az adásban megjegyezte, hogy eddig sem verte a mellét a házzal és most sem teszi. Egyszerűen úgy alakult, hogy el kell adnia, ráadásul úgy tűnik, hogy vevő is akad rá.

Korábban a Blikk arról írt, hogy nem tudni, Lagzi Lajcsi és felesége mennyiért árulja az ingatlant. De egy ilyen többgenerációs családi villa ára a zöldövezeti, exkluzív környéken meghaladja a 400 millió forintot.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük