luxusbusz 600 millió utazás

Luxusbusz 600 millióért – ilyet még nem láttál belül – videó

Valljuk be, mindenki buszotott már életében. Mi is odáig meg vissza voltunk gyerekként, ha a „csuklóban” állhattunk és szörfözhettünk a haverokkal. Na, ez más! Nagyon más. Valódi luxusbuszt mutatunk, extra belsővel, amibe azonnal beleszeretsz és már kezdődhet is az utazás.

A TikTokra került fel egy videó egy floridai expóról, ahol a készítőnek volt szerencséje bemászni ebbe a csodába. Már maga a vezető helye is egészen extra, aztán megpillantjuk a foteleket és ott akarunk ülni benne máris. Helyet kapott még egy komplett konyha a luxusbusz fedélzetén, étkezővel és ne feledkezzünk el az óriási tévéről sem.

@fuelyourwander

🚍 See why this luxury motorhome had us swooning! This is a 2023 Newmar King Aire featuring a sleek and modern interior. #rvtour #motorhome #luxurytravel #rvtiktok #rvlife #rvshow #flrvsupershow #newmar #traveltiktok

♬ My House – Flo Rida
Luxusbusz 600 millió forintért – utazás felsőfokon

Van itt nekünk egy csodaszép Wc és hálószoba giga szekrénnyel. A busz végében van még egy fürdőszoba, újabb mellékhelyiséggel, hogy minden igényt kielégítsen a járgány. Mindez nem is kerül többe, mint 1,7 millió dollárba, vagyis nagyjából 600 millió forintba.

Na, szóval már csak egy célpont kell az utazás szerelmeseinek. Mit szólnátok Norvégiához, amiről már korábban írtunk a Luxushirek.hu-n is. Kitűnő 2023-as célpont.

A Luxus Hírek ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb, legdrágább hírekért!

Hasonló cikkek

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük